Szakmai nap a Munkácsy Hotelben
Categories:
Related Post
Látogatás az SZTE Mérnöki karánLátogatás az SZTE Mérnöki karán
Május 17-én a 9/D és a 10/A osztályok leendő élelmiszerellenőrzési technikusai, sütő-cukrász technikusai rendhagyó látogatást tettek a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki karán, az Élelmiszermérnök Intèzetben Balázs Katalin, Szaszákné Pallag Erzsébet valamint
Mirbest Gasztro ExpoMirbest Gasztro Expo
Mirbest Gasztro Expo-n járt iskolánk majd negyven tanulója Veresné Szabó Ilona, Horváth Ferenc, második napon Fábián-Marozs Anett és Harsányi Márton oktatók kíséretében. A szakmai rendezvényen a hazai gasztronómiai élet meghatározó
Üzemlátogatás a Bonduelle-nélÜzemlátogatás a Bonduelle-nél
Május 28.-án a 13. évfolyam élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói a Bonduelle Central Europe Kft -nél jártak üzemlátogatáson. A zöldborsó feldolgozás technológiai lépéseit követhették végig. A tanulók a nyersanyag- és gyártásközi minősítő















