Ma két fél tett ki egy egészet! Ugyanis a 3/11/5 szakácsai és a 3/11/3 pincér-vendégtéri szakemberei közül fél-fél osztály végezte projektfeladatát. A szakácsok négyféle menüt főztek, tálaltak, amiket a pincérek szakszerűen felszolgáltak, de előtte terítettek és menükártyát is készítettek. Szerdán az osztályok másik fele ad számot tudásáról.
A KSZ12/7 osztály pincér-vendégtéri szakemberei és szakácsai egymás keze alá dolgozva bizonyítottak tanműhelyeinkben mindent eddig megszerzett tudásukról lépésről lépésre, akár csak egy valódi étteremben, panzióban. A vendég megérkezésétől, étel-, italrendelésétől
Ma felnőttképzésünk KSZ/12/10/E tartósítóipari-termékkészítői írták meg interaktív vizsgájukat.
A turizmus-vendéglátás ágazatban két napos vizsgáján van túl az 1/9/3 csapata. Portfóliójukban egy turisztikai látványosságot mutattak be, majd a cukrász tanműhelyben munkálkodtak. Ma a tankonyhán szakácskodtak, utána pedig az ételeket