Ma két fél tett ki egy egészet! Ugyanis a 3/11/5 szakácsai és a 3/11/3 pincér-vendégtéri szakemberei közül fél-fél osztály végezte projektfeladatát. A szakácsok négyféle menüt főztek, tálaltak, amiket a pincérek szakszerűen felszolgáltak, de előtte terítettek és menükártyát is készítettek. Szerdán az osztályok másik fele ad számot tudásáról.
Május 28-án a felnőttképzésünkön tanuló KSZ/12/8/E hentes és húskészítmeny- készítői tettek sikeres projektvizsgát Orosházán, a Merian Foods Élelmiszeripari Kft. üzemrészében. Gratulálunk nekik!
A turizmus-vendéglátás ágazatban két napos vizsgáján van túl az 1/9/3 csapata. Portfóliójukban egy turisztikai látványosságot mutattak be, majd a cukrász tanműhelyben munkálkodtak. Ma a tankonyhán szakácskodtak, utána pedig az ételeket
Szakácsaink 11 órától a 3/11/4-ből és a KSZ 12/6-ból gyűrkőztek neki az interaktív vizsgának.