XX. OTDK – Hagyományok, ízek, régiók

A Közép-magyarországi ASZC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Nagykőrösön, 2023.04.14-én, immár XX. alkalommal rendezte meg a Hagyományok, ízek, régiók OTDK versenyét. Idén a Zwack végzős élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói is megmérettették magukat a rangos, tudományos versenyen. Feladatuk volt, hogy egy előzetes szakdolgozatot írjanak és az OTDK-n, azt megvédjék.

Baka Barbara tanuló az Ízletes Ízeltlábúak;

Bodor Zsófia Hagyományörző kolbászolás Békés vármegyében;

Hankó Emese A szikvíz címmel készített pályázatot.

A munkákat és az előadásokat szakértő zsűri értékelte. Mindhárom tanuló magas színvonalú munkát készített és mutatott be a versenyen.

Baka Barbara tanulónk dolgozata ezüstérmet ért, rá és mindháromukra egyaránt nagyon büszkék vagyunk.

Felkészítők: Szaszákné Pallag Erzsébet és Szlatki Dániel oktatók.

Mostantól pedig, a szakmai vizsga a következő mérföldkő, amihez sok sikert kívánunk!

Related Post

Farsang KupaFarsang Kupa

Pár év kihagyás után ismét megrendezték Tatán a Farsang Kupa gasztró versenyt, ahol két nap során több mint kétszáz cukrász, szakács, pék és pincértanuló mérte össze tudását. Iskolánk ismét kiválóan

XVI. Pelikán KupaXVI. Pelikán Kupa

Szolnokon XVI. alkalommal rendezték meg a Pelikán Kupa Gasztronómiai versenyt, ahol a szakácsok, cukrászok és a pincérek mérték össze tudásukat. Iskolánkból Fazekas Erika és Rau Tamás oktatók felkészítésével egyéni és