XX. OTDK – Hagyományok, ízek, régiók

A Közép-magyarországi ASZC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Nagykőrösön, 2023.04.14-én, immár XX. alkalommal rendezte meg a Hagyományok, ízek, régiók OTDK versenyét. Idén a Zwack végzős élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói is megmérettették magukat a rangos, tudományos versenyen. Feladatuk volt, hogy egy előzetes szakdolgozatot írjanak és az OTDK-n, azt megvédjék.

Baka Barbara tanuló az Ízletes Ízeltlábúak;

Bodor Zsófia Hagyományörző kolbászolás Békés vármegyében;

Hankó Emese A szikvíz címmel készített pályázatot.

A munkákat és az előadásokat szakértő zsűri értékelte. Mindhárom tanuló magas színvonalú munkát készített és mutatott be a versenyen.

Baka Barbara tanulónk dolgozata ezüstérmet ért, rá és mindháromukra egyaránt nagyon büszkék vagyunk.

Felkészítők: Szaszákné Pallag Erzsébet és Szlatki Dániel oktatók.

Mostantól pedig, a szakmai vizsga a következő mérföldkő, amihez sok sikert kívánunk!

Related Post

Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Második nap termékeiPék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Második nap termékei

Az iskolánkban zajló, a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny utolsó zsűrizési eleme volt az elkészült pékáruk szemrevételezése és érzékszervi ellenőrzése.  Kedves látogatók, nézegetők!  A képek alapján, Önök melyiket kóstolnák  meg? 

Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Péktermékek elkészítésePék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Péktermékek elkészítése

Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny.  Kedden a péktermékek elkészítésével kezdődött a nap a kiválóságok számára. A versenybizottság idén a tojással dúsított termékcsoportot