Karácsonyi műsor

Mai karácsonyi műsorunk egyperces néma főhajtással, megemlékezéssel kezdődött, amikor is a napokban elhunyt Mladonyiczki Lászlóra emlékeztünk. Ezután a november 14-15-én megrendezett Magyar nyelv napjára meghirdetett online helyesírási és a játékos nyelvi vetélkedő eredményhirdetésére került sor. Előbbi megmérettetésen 199, az utóbbin pedig 147 tanuló vett részt. A díjazottak értékes könyvjutalmat, az osztályok pedig egy-egy tálca süteményt érdemeltek ki.  

A Teremdíszítő és a Fenyőfadíszítő verseny legjobbjai is értékes jutalmakkal térhettek haza. Két tehetséges versmondónk, Gazsó Bálint 9/C és Jakus Zétény Gergő 11/B osztályos tanulóink egy-egy  karácsonyi verssel készültek, majd a pedagógusokból verbuválódott kórus és zenekar előadása zárta a szünet előtti közös programot.

Related Post

Öregdiák találkozóÖregdiák találkozó

Egy igazi időutazásra vártuk vendégeinket iskolánk alapításának 70. és a Zwack József név felvételének 20. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségünkön. Nem is gondoltuk, hogy Öregdiákjaink ilyen nagy számban eljönnek meglátogatni egykori

GólyanapGólyanap

Izgalmas Gólyanapon vagyunk túl! A vicces csapatépítő-programokkal fűszerezett rendezvényen,  kiélezett versenyhelyzetben a következő eredmények születtek: 1. helyezett: 9/C 2. helyezett: 9/B 3. helyezett: 9/A Gratulálunk, jó kis móka volt!