2022.06.08-án az élelmiszerellenőrzési-technikus osztályok Budafokon az élesztőgyárban jártak üzemlátogatáson Bárdos Zsiga Csaba, Szaszákné Pallag Erzsébet és Szlatki Dániel oktatókkal. Az üzembe érve legelőször balesetvedelmi oktatáson vettek részt, majd védőruhazatba öltözve folytatták a betekintést az üzem működésébe. Az élesztő gyartásának minden fázisát megmutatták a laborvizsgálatoktól kezdve egészen a csomagoló részlegig. Megtudták, hogy az élesztőket minden gyártási fázisban 3 óranként vizsgálják a biztonságos termékelőállítás miatt. Az elkészült élesztőkből a helyi sütőrészlegükben mindenféle termékekeket készítenek és fejlesztéseket is végeznek. A kirándulás sok új információval és tapasztalattal gazdagította a résztvevőket.
Köszönjük a Lessaffre Magyarország Élesztőgyártó és Ker. Kft. szíves vendéglátását!
Lesaffre Magyarország