Ágazati alapvizsga – 1.9.2, 1.9.3 – turizmus, vendéglátás
Categories:
Ma a turizmus – vendéglátás ágazati alapvizsgák kezdődtek meg az 1/9/2 és 1/9/3 pincér-vendégtéri szakember, szakács, cukrász és panziós-fogadós osztályokban. Az első napot portfóliójuk bemutatásával kezdték, majd a cukrászüzemben piskótatekercs, néró teasütemény, linzerkarika vagy tejszínes fánk valamelyikét készítették el és mutatták be a bizottságnak. Holnap még a főzés és a tálalás, terítés, felszolgálás tudásukból adnak számot.
Ma reggel 9-től a 2/14/B osztály szakács szaktechnikusai kezdték meg interaktív vizsgájukat! Hajrá!
Tegnap kezdte el, ma pedig sikeresen befejezte turizmus-vendéglátás ágazati vizsgáját az 1/9/4 szakácstanuló osztály. Választott szakmájuk mellett ma a pincérkedésből is számot adtak. Gratulálunk nekik!
Ma a 12.A és 12.B osztályosok tették le a szakmai írásbeli érettségit kereskedelmi, turisztikai és vendéglátóipari ismeretekből. Mindenkinek szakmája szerint kellett a 4 év alatt megtanultakból számot adnia. Egy nehéz