Ágazati alapvizsga – 1.9.2, 1.9.3 – turizmus, vendéglátás
Categories:
Ma a turizmus – vendéglátás ágazati alapvizsgák kezdődtek meg az 1/9/2 és 1/9/3 pincér-vendégtéri szakember, szakács, cukrász és panziós-fogadós osztályokban. Az első napot portfóliójuk bemutatásával kezdték, majd a cukrászüzemben piskótatekercs, néró teasütemény, linzerkarika vagy tejszínes fánk valamelyikét készítették el és mutatták be a bizottságnak. Holnap még a főzés és a tálalás, terítés, felszolgálás tudásukból adnak számot.
A pincér – vendégtéri szakemberek a 3/11/3-ból és a KSZ 12/6-ból is ma gyűrköztek neki az interaktív vizsgának.
A 3/11/2 és a KSZ 12/6 cukrászai déltől írták meg interaktív vizsgájukat.
Az idei tanév első érettségizői kézhez vehették ma a tanúsítványaikat. Gratulálunk a szakma után érettségit szerző KK13/E osztály tanulóinak – és természetesen a hozzájuk csatlakozó szóbelizők szép eredményeihez is!