Ágazati alapvizsga – 1.9.2, 1.9.3 – turizmus, vendéglátás

Categories:
Ma a turizmus – vendéglátás ágazati alapvizsgák kezdődtek meg az 1/9/2 és 1/9/3 pincér-vendégtéri szakember, szakács, cukrász és panziós-fogadós osztályokban. Az első napot portfóliójuk bemutatásával kezdték, majd a cukrászüzemben piskótatekercs, néró teasütemény, linzerkarika vagy tejszínes fánk valamelyikét készítették el és mutatták be a bizottságnak. Holnap még a főzés és a tálalás, terítés, felszolgálás tudásukból adnak számot.
Szerdán kézhez kapta jól megérdemelt érettségi bizonyítványát a 12.A osztály, akiknek az általános érettségi mellett a szállodai recepciós mellék-szakképesítést is sikerült megszerezniük. Gratulálunk! További sok sikert kívánunk nekik most már
Kétnapos vizsgán mutatták be a nálunk elsajátított fortélyokat a 3/11/3 cukrász osztályunk és a KSZ/12/7, KSZ/12/14/E cukrászok és a 2/14/E/E cukrász szaktechnikus felnőttképzésünk tanulói. A szép munkákhoz és a sikeres
Az idei tanév utolsó ágazati vizsgáján vagyunk ma túl. A szép létszámmal rendelkező 10/C osztály (31 fő) cukrász-szaktechnikus és turizmus szaktechnikus tanulói a 2 napos vizsgájuk után a turizmus-vendéglátás ágazatban