Ágazati alapvizsga – 1.9.2, 1.9.3 – turizmus, vendéglátás

Categories:
Ma a turizmus – vendéglátás ágazati alapvizsgák kezdődtek meg az 1/9/2 és 1/9/3 pincér-vendégtéri szakember, szakács, cukrász és panziós-fogadós osztályokban. Az első napot portfóliójuk bemutatásával kezdték, majd a cukrászüzemben piskótatekercs, néró teasütemény, linzerkarika vagy tejszínes fánk valamelyikét készítették el és mutatták be a bizottságnak. Holnap még a főzés és a tálalás, terítés, felszolgálás tudásukból adnak számot.
Ma felnőttképzésünk KSZ/12/10/E tartósítóipari-termékkészítői írták meg interaktív vizsgájukat.
A 3/11/2 és a KSZ 12/6 cukrászai déltől írták meg interaktív vizsgájukat.
Május 28-án a felnőttképzésünkön tanuló KSZ/12/8/E hentes és húskészítmeny- készítői tettek sikeres projektvizsgát Orosházán, a Merian Foods Élelmiszeripari Kft. üzemrészében. Gratulálunk nekik!