Ágazati alapvizsga – 1.9.2, 1.9.3 – turizmus, vendéglátás

Categories:
Ma a turizmus – vendéglátás ágazati alapvizsgák kezdődtek meg az 1/9/2 és 1/9/3 pincér-vendégtéri szakember, szakács, cukrász és panziós-fogadós osztályokban. Az első napot portfóliójuk bemutatásával kezdték, majd a cukrászüzemben piskótatekercs, néró teasütemény, linzerkarika vagy tejszínes fánk valamelyikét készítették el és mutatták be a bizottságnak. Holnap még a főzés és a tálalás, terítés, felszolgálás tudásukból adnak számot.
Ma az angol nyelvből érettségizőinknek drukkolunk! Hajrá!
Sor került ma az idei tanév utolsó érettségi bizonyítvány-osztására. A KK 13.E osztály tanulói közül is többen kaptak valamilyen kiemelkedő teljesítményükért elismerő oklevelet. A korábban nálunk végzett, szakmát szerzett és
Ma nem csak a napocska sütött ragyogóan, hanem a KSZ12/11/E osztály, esti képzésünk felnőtt cukrászai is! Az alábbi képek tanúsítják, hogy milyen szorgos és ügyes kezű cukrászok lesznek belőlük! Már