Újabb látogatás az Árpád Pálinkatanyán

Categories:
Hogyan ajánljunk minőségi párlatot a vendégnek, hogyan készül a hungarikum, a jóféle pálinka?
A 13/A osztály vendégtéri technikusai részletes magyarázatot kaptak minderről az Árpád Pálinkatanyán tett üzemlátogatáson, ahová Bárdos-Zsiga Csaba tanár úr kísérte el őket.
Köszönjük a lehetőséget!
Alig hogy levizsgáztak, elkészítették vizsgaremeküket, már búcsúztak is iskolánktól, megszólalt az utolsó csengőszó a 3/11/3 cukrász osztály és az érettségi után iskolánkban nappali tagozaton a cukrász szakmát elsajátító KSZ12/9 osztály
Ma elballagott, megkapta érettségi bizonyítványát végül, de nem utolsó sorban a KK13/F osztály. A 2020/2021-es különleges tanév a diákok részére ezennel tényleg lezárva. Osztályfőnökük az Ember tragédiája soraival kezdte búcsúzását:
Minden pékségnek ezt kívánjuk, hogy ilyen forgalma legyen, akár csak a mi új pékműhelyünknek! Szinte egymásnak adják a kilincset az ovisok: ma is egy újabb csapat látogatott el hozzánk! A