Újabb látogatás az Árpád Pálinkatanyán
Categories:
Hogyan ajánljunk minőségi párlatot a vendégnek, hogyan készül a hungarikum, a jóféle pálinka?
A 13/A osztály vendégtéri technikusai részletes magyarázatot kaptak minderről az Árpád Pálinkatanyán tett üzemlátogatáson, ahová Bárdos-Zsiga Csaba tanár úr kísérte el őket.
Köszönjük a lehetőséget!
Szakköri keretek között, dekorációk elkészítésén dolgoztak közösen oktatók és diákok. E munka eredménye képpen a bejáratnál – a hőmérőzést és fertőtlenítést végző dolgozók mellett – egy „tököket pásztoroló bácsika” fogadja
Ismét iskolánk jó hírét öregbítették tanulóink a Jókai Színház legújabb bemutatójának díszelőadása után rendezett fogadáson! Aradi Ibolya, Böőr Enikő 3/11/5, Kovács Fanni 3/11/4, Őri Ágnes Dzsenifer 1/13/A, Filadelfi Hanna és
Intézményünkben február 1-én megkezdődtek a szakmai vizsgák. A sort a 12/A osztály eladó tanulói nyitották. Ők ezen a napon az új helyre költöztetett és egyben megújult Tanboltunkban 2X20 perces gyakorlati