Újabb látogatás az Árpád Pálinkatanyán

Categories:
Hogyan ajánljunk minőségi párlatot a vendégnek, hogyan készül a hungarikum, a jóféle pálinka?
A 13/A osztály vendégtéri technikusai részletes magyarázatot kaptak minderről az Árpád Pálinkatanyán tett üzemlátogatáson, ahová Bárdos-Zsiga Csaba tanár úr kísérte el őket.
Köszönjük a lehetőséget!
2021. október 20-án a 11. B és 12. A osztályokkal indult Gera Andrea és Gyulai Éva a tanulmányi kirándulás keretében Visegrádra. Az autóbusz 6:45-kor indult a békéscsabai Penny áruház elől,
A 2024-1-HU01-KA121-VET-000220894 számú „Európai körutak a Keri vezetésével” (European tours guided by Keri”) ERASMUS+ pályázat keretén belül 4 turizmus-vendéglátás ágazatban tanuló diák vesz részt 2025. április 13. és 2025. május
2020. március 16-án félbeszakadt a tanév. Pedagógus és tanuló egyaránt úgy érezhette, kettétörtek azok az álmok, tervek, elképzelések, melyekre 4-5 éve együtt készültek. Kezdetét vette egy szokatlan helyzet bezártsággal, online