Újabb látogatás az Árpád Pálinkatanyán

Categories:
Hogyan ajánljunk minőségi párlatot a vendégnek, hogyan készül a hungarikum, a jóféle pálinka?
A 13/A osztály vendégtéri technikusai részletes magyarázatot kaptak minderről az Árpád Pálinkatanyán tett üzemlátogatáson, ahová Bárdos-Zsiga Csaba tanár úr kísérte el őket.
Köszönjük a lehetőséget!
A 10/C osztály 2022. március 17-én korán reggel útnak indult Eger felé! A Rákóczi Szövetség Március 15-i Diákutaztatási Programja által támogatott kirándulás 11 órakor vette valóban kezdetét az egri Hatvanas
Hétfőn a pék, pék-cukrász és az élelmiszeripari-technikusi vizsgákkal kezdődött meg a szakmai érettségik, vizsgák hete iskolánkban. A tudásukról számot adóknak sok sikert kívánunk a megmérettetésekhez!
A szerdai napon is több gyakorlati vizsga zajlott párhuzamosan. Reggel 7-kor a KSZ12/10E pék-cukrász tanulói a tegnapi sütőipari termékkészítés után ma a cukrásztanműhelyben folytatták a vizsgát. Ma is csodaszép remekek