Újabb látogatás az Árpád Pálinkatanyán

Categories:
Hogyan ajánljunk minőségi párlatot a vendégnek, hogyan készül a hungarikum, a jóféle pálinka?
A 13/A osztály vendégtéri technikusai részletes magyarázatot kaptak minderről az Árpád Pálinkatanyán tett üzemlátogatáson, ahová Bárdos-Zsiga Csaba tanár úr kísérte el őket.
Köszönjük a lehetőséget!
A Márkaland egy középiskolásoknak szánt csapatverseny, ahol a való életből vett problémákkal szembesülhettek a résztvevők. Ezen megmérettetésre 43 iskola közel 70 csapata nevezett be. A versengés 200 ezer Ft értékű
A hétfői vizsgákat a 3/11/2 osztály pék csapata kezdte meg reggel 7 órakor. Gyakorlati vizsgafeladatuk alapanyag-, gyártásközi- és késztermék-vizsgálat; mérések, dokumentálás, gazdálkodás és termelési számítás volt. Ezután ezek alapján kenyerek
A Zwackkeri diákjai és tantestülete is csatlakozott az Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez. Mi is gyűjtjük a mályva, lila, rózsaszín, fehér gyöngyöket, melyekből karkötőket készítünk. Ezeket a több más helyszínen készült