Újabb látogatás az Árpád Pálinkatanyán

Categories:
Hogyan ajánljunk minőségi párlatot a vendégnek, hogyan készül a hungarikum, a jóféle pálinka?
A 13/A osztály vendégtéri technikusai részletes magyarázatot kaptak minderről az Árpád Pálinkatanyán tett üzemlátogatáson, ahová Bárdos-Zsiga Csaba tanár úr kísérte el őket.
Köszönjük a lehetőséget!
A mai nappal kezdődően iskolánkban debütálnak az Ágazati alapvizsgák.A sort 18-án a KSZ11/7 osztály Kereskedelmi értékesítő csoportjának, valamint az 1/13A osztály Kereskedő és webáruházi technikus csoportjának diákjai nyitották. Mindenki szabályszerűen,
Az Erasmus+ KA1 „A Keri felfedezi Európát” 2019-1-HU01-KA116-060538 projektszámú pályázat keretében 6 diák vett részt tanulói mobilitásban 2022. március 26. és április 26. között Portugáliában. A vendéglátás-turisztika szakmacsoportban tanuló diákjaink
Szeptember 2-án és 3-án emlékeztünk névadónk, Zwack József születésének 200. évfordulójára. Nagyon sokat készültünk, hogy vendégeinket – akiknek köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat és velünk ünnepeltek – méltó körülmények között fogadjuk!