Látogatás az Árpád Pálinkatanyára

Categories:
Hogyan kerül a gyümölcs(párlat) az üvegbe? A 9/A osztály élelmiszer-ellenőrzési technikusai még március végén látogattak el az Árpád Pálinkatanyára Bárdos-Zsiga Csaba tanár úrral, hogy a mikéntjéről személyesen meggyőződhessenek, a tankönyvben tanultak megelevenedhessenek.
Köszönjük a lehetőséget!
2022. 03. 10-én a 10/A és a 11/A osztályok a Rákóczi Szövetség támogatásával egy kellemes hangulatú tanulmányi kiránduláson vehetettek részt, Tiszafüreden majd Poroszlón Melisné Hrivnák Mária és Soós István kíséretében.
Ma is forró volt a hangulat a cukrásztanműhelyben! A 2/14/C 2 éves esti tagozatos képzésünk tanulói vizsgáztak. A kötelező munkákon túl itt is a dísztorta kivitelezésére fordították a legtöbb időt
Kedden végzős pék-cukrászaink a cukrászműhelyet vették birtokba. Gyakorlati vizsgájukon egy torta és egy napi termék-uzsonna sütemény elkészítése volt a feladatuk. Ma is ínycsiklandó nyalánkságok készültek: karlsbadi túrós, sült gyümölcstorta, gyümölcsös