Látogatás az Árpád Pálinkatanyára
Categories:
Hogyan kerül a gyümölcs(párlat) az üvegbe? A 9/A osztály élelmiszer-ellenőrzési technikusai még március végén látogattak el az Árpád Pálinkatanyára Bárdos-Zsiga Csaba tanár úrral, hogy a mikéntjéről személyesen meggyőződhessenek, a tankönyvben tanultak megelevenedhessenek.
Köszönjük a lehetőséget!
Intézményünkben február 1-én megkezdődtek a szakmai vizsgák. A sort a 12/A osztály eladó tanulói nyitották. Ők ezen a napon az új helyre költöztetett és egyben megújult Tanboltunkban 2X20 perces gyakorlati
Telkin rendeztèk meg az MLSZ Fair Play Kupa országos döntőjét, ahol az ország legjobb amatőr középiskolás focistái mérték össze tudásukat. Iskolánk csapata a torna végén az előkelő 7.helyen végzett 244
Hogyan ajánljunk minőségi párlatot a vendégnek, hogyan készül a hungarikum, a jóféle pálinka? A 13/A osztály vendégtéri technikusai részletes magyarázatot kaptak minderről az Árpád Pálinkatanyán tett üzemlátogatáson, ahová Bárdos-Zsiga Csaba