Látogatás az Árpád Pálinkatanyára

Categories:
Hogyan kerül a gyümölcs(párlat) az üvegbe? A 9/A osztály élelmiszer-ellenőrzési technikusai még március végén látogattak el az Árpád Pálinkatanyára Bárdos-Zsiga Csaba tanár úrral, hogy a mikéntjéről személyesen meggyőződhessenek, a tankönyvben tanultak megelevenedhessenek.
Köszönjük a lehetőséget!
Nagy Diák Klímateszt online fordulóján iskolánk 8 tanulója (Hrivnák Roland 9/C, Tari Krisztián 1/9/1, Botás Zsuzsanna KK12/D, Kovács Alíz KK12/D, Varga Viktória Szilvia KK 12/D, Szemán József KK12/F, Márta László
26. alkalommal, 2 év szünet után ismét megrendezhettük végre a KERI-PIKNIK-et! Jó móka volt ismét, jó volt együtt! Beszéljenek a képek és Szlatki Dániel tanár úr krónikája! Keri Piknik 2022.
Bizonyos vélemények szerint a pálinkakészítés művészet és egyben tudomány is. Ennek a teóriának „járt utána” iskolánk két oktatója – Szaszákné Pallag Erzsébet és Bárdos-Zsiga Csaba – az 1/13/A osztály Élelmiszer-ellenőrzési