Ismét nyílt napra vártuk a pályaválasztás előtt álló tanulókat és szüleiket iskolánkba! Tanulóink és oktatóink nagy gonddal készültek a bemutatók mellett természetesen a szíves vendéglátásra is. Iskolánk profiljából adódóan profi útbaigazításban, szakszerű vendégfogadásban részesültek a hozzánk ellátogatók a turisztika szakirányosok által. No, és természetesen most is finom falatokkal készültek pék-, cukrász-, és szakácstanulóink. Ehhez esztétikus terítést, frissítőket szolgáltak fel pincéreink (vendégtéri szakembereink, panziós-fogadósaink 🙂 ). A kereskedőink most nem árusítottak, hanem inkább csodaszép csomagolástechnikákat mutattak be, dekoratőreink pedig éppen a szabadkézi rajzolás fortélyaiba engedtek bepillantást. Élelmiszer-ellenőrzési technikusaink pedig a kémcsövek, lombikok világához hozták közelebb érdeklődő leendő tanulóinkat!
Bízunk benne sikerült kedvükre való szakmát találniuk kínálatunkból a ma hozzánk ellátogatóknak is! Legközelebb december 11-én várjuk még a bizonytalankadó szakmaválasztókat!
Pénteken délelőtt 10 órától pincér, kereskedő, szakács, cukrász, vendéglátásszervező és turisztika szervező-értékesítő szakmák írásbeli vizsgáira került sor iskolánk legfelső szintjén
Iskolánk nevében utalást találunk arra, hogy itt bizony különféle szakmák oktatása zajlik. A tanítás általában arról szól, hogy bizonyos idő
“Ha kisült már ide véle, hadd egyem meg melegébe” – most a kiflik kisülését várták a Belvárosi Óvoda Katica csoportosai