Egyéb kategória Akikre büszkék vagyunk! – Marton Dániel

Akikre büszkék vagyunk! – Marton Dániel

Az iskolánkban végzett diákok példamutatóan megállják a helyüket a munka világában is. Erre a legjobb tanúbizonyság, amikor a világ legnépszerűbb közösségi oldalán, a Facebookon jelenik meg egy rövid jellemzés volt növendékeinkről.
Az alábbi bejegyzés a békéscsabai Munkácsy Hotel facebook oldalán jelent meg, melyben volt tanítványunk, Marton Dániel munkájához való hozzáállását jellemzik.

„Mondhatjuk úgy is, hogy ebben az évben egy új időszámítás vette kezdetét a több száz éves falak között.

Ha merünk szenvedélyesen nagyot álmodni, az alkotás utáni vágyunk felébred. Személyiségét legjobban jellemzi a megannyi új meglátása és a merész lépései, a haladó szellemiség, és az innovatív utak felé.

Portugália és Kína után, a Békéscsabán egyedülálló étterem & bár lett az otthona a fiatal főpincérünknek, akit visszatérő vendégeink már jól ismerhetnek. Ha Daniról beszélünk, akkor kettő dolog jut eszünkbe, azonnal. A fáradhatatlan kitartása és a szakmája iránti őszinte alázata. Kezet mer fogni a legnagyobb kihívásokkal és mindig volt elég bátorsága belevágni az újdonságokba!

Tudását a gasztronómia és a borászat felé megannyi tapasztalat és elhivatottság alapozza meg. Étteremvezetőnk, Mokran Róbert, a borok iránti szenvedélyét sikerrel ragasztotta át főpincérünkre, hogy a megszerzett tudást, éttermünkbe betérő vendégeinknek átadhassa és kellő szaktudás mellett tudjon nedűket kiajánlani egy-egy fogás mellé.

❤Rendkívül büszkék vagyunk Rá, hiszen személyével és tudásával igazán színessé varázsolta csapatunkat!❤

 

Related Post

EgészségnapEgészségnap

November 29-én egészségnapot tartott a BRSE. A röplabda egyesület gyógytornásza várta a diákjainkat. Egy rövid előadás után volt kvíz és közös gyógytorna. Részt vett a 9/1, 9/2, 9/3, 9/4, 9.a,