Egyéb kategória Bizonyítványosztás – KK 13.F

Bizonyítványosztás – KK 13.F

Ma elballagott, megkapta érettségi bizonyítványát végül, de nem utolsó sorban a KK13/F osztály. A 2020/2021-es különleges tanév a diákok részére ezennel tényleg lezárva. Osztályfőnökük az Ember tragédiája soraival kezdte búcsúzását: Ember küzdj és bízva bízzál… És ők küzdöttek, bíztak, kitartottak a nehézségek ellenére is. A vírushelyzet okozta váratlan, majd lassan megszokott helyzettel együtt élve, majd a pedagógusok biztatására a helyzetbe beleállva, magukat megrázva kitartottak és bizonyítottak! Január óta több, mint 700 tanuló vizsgázott, érettségizett le iskolánkban. A nehézségek mellett, illetve azzal együtt egy emlékezetes tanévet zárhatunk le – mi pedagógusok (oktatók)majd csak a jövő héten. A maszkos fotók is bizonyítják majd évek múlva, amit még most sem hiszünk el, fogadunk el, hogy bizony ez megtörtént velünk, most, itt… Reméljük, hogy a nálunk végzettek unokáiknak egykori kivételes eseményként mutogatják majd, hogy ennek ellenére, ezzel együtt is, de helyt álltak!

Mindenkinek elsősorban jó egészséget, mind szakmai és magánéletbeli sikereket kívánunk! Mindenkit szeretettel várunk vissza további képzéseinkre!

Related Post

GólyanapGólyanap

Hurrá, idén ősszel ismét megérkeztek hozzánk a gólyák! Nem is akármilyenek! Szépen beöltözve, kreatív gólyajelmezekben, osztályonként felsorakoztak pénteken az elsőévesek a JA-ban, hogy a a legkülönfélébb próbatételeket kiállják. Melisné Hrivnák