Szakács és pincér gyakorlati vizsga – 3.11.5, 3.11.6

Categories:
A csütörtöki nap is hosszú vizsganap volt a 2. emeleten. A 3/11/6 szakácsai és a 3/11/5 pincérei mutatták be tudományukat a vizsgabizottságnak. Két csoportra osztva dolgoztak egymás keze alá – csak úgy, mint a nagyok. A vendég rendelt (tételhúzás), a szakácsok osztottak, szoroztak, majd főztek, tálaltak. A pincérek terítettek ünnepi alkalomra, majd a vendégek kedvében járva szakszerűen szervírozták a szakácsok által főzött finomságokat, vettek fel italrendelést, és elkészítették a virtuális számlát is, melyet a vizsgabizottságnak nyújtottak be. 🙂
Köszönjük a vendéglátást! Gratulálunk!
Szuper rajtot vett az idei tanév diákolimpiai szezonja a lány focistáinknál is, ők is ügyesek voltak. Jelenleg a 3.helyen állnak. Eredmények: Andrássy-Zwack 0:1 Zwack-Nemes 0:4 Zwack-Kós 4-1 Széchenyi-Zwack 2-1 Csapat
Bizonyos vélemények szerint a pálinkakészítés művészet és egyben tudomány is. Ennek a teóriának „járt utána” iskolánk két oktatója – Szaszákné Pallag Erzsébet és Bárdos-Zsiga Csaba – az 1/13/A osztály Élelmiszer-ellenőrzési
Napjainkban diákjaink nem járhatnak iskolába, nem találkozhatnak társaikkal, ráadásul a baráti kapcsolataikat, délutáni programjaikat sem tudják abban a formában megélni, ahogy eddig tették. E helyett sok közös online játékot játszanak