Szakács és pincér gyakorlati vizsga – 3.11.5, 3.11.6

Categories:
A csütörtöki nap is hosszú vizsganap volt a 2. emeleten. A 3/11/6 szakácsai és a 3/11/5 pincérei mutatták be tudományukat a vizsgabizottságnak. Két csoportra osztva dolgoztak egymás keze alá – csak úgy, mint a nagyok. A vendég rendelt (tételhúzás), a szakácsok osztottak, szoroztak, majd főztek, tálaltak. A pincérek terítettek ünnepi alkalomra, majd a vendégek kedvében járva szakszerűen szervírozták a szakácsok által főzött finomságokat, vettek fel italrendelést, és elkészítették a virtuális számlát is, melyet a vizsgabizottságnak nyújtottak be. 🙂
Köszönjük a vendéglátást! Gratulálunk!
Ma ismét kinyitott „Látványpékségünk”. Év elején még csak álmodtunk róla, azóta pedig megvalósult saját gyakorlati pékműhelyünk, ami nem csak pék, pék-cukrász tanulóinknak nyerte el tetszését, hanem a világ dolgaira kíváncsi
Kedden a KK13/E osztály búcsúztatására gyűltünk össze az aulában. A becsengetés most utoljára szólt nekik osztályfőnöki órára, ahol néhány szóban felidéződött az eltelt közös két év és az, ki, mivel,
Turisztikai alapismeretek óra keretein belül osztályunk ellátogatott Gyulára. Ezt megelőzően kétfős csapatokat alkotva felkészültünk a látványosságokból.Első állomáskánt felkerestük a Gyulai Almássy-kastély és Látogatóközpontot. Itt Fábián Tamás, a kastély kommunikációs igazgatója