Szakács és pincér gyakorlati vizsga – 3.11.5, 3.11.6

Categories:
A csütörtöki nap is hosszú vizsganap volt a 2. emeleten. A 3/11/6 szakácsai és a 3/11/5 pincérei mutatták be tudományukat a vizsgabizottságnak. Két csoportra osztva dolgoztak egymás keze alá – csak úgy, mint a nagyok. A vendég rendelt (tételhúzás), a szakácsok osztottak, szoroztak, majd főztek, tálaltak. A pincérek terítettek ünnepi alkalomra, majd a vendégek kedvében járva szakszerűen szervírozták a szakácsok által főzött finomságokat, vettek fel italrendelést, és elkészítették a virtuális számlát is, melyet a vizsgabizottságnak nyújtottak be. 🙂
Köszönjük a vendéglátást! Gratulálunk!
2021. október 21-én a 2/10/3 és a 3/11/3 osztályokkal indult Gecsei Tamásné és Tóth Péter tanulmányi kirándulás keretében Várpalotára. Az autóbusz 6:30-kor indult a békéscsabai Penny áruház elől, ahonnan négy
A Klímatudatos Kerisek három fős csapatának tagjai, Kállai Virág, Mihut Kimberly és Jakus Zétény, 10B osztályos tanulók kreativitásuk és aktivitásuk okán, különdíjban részesültek, Békés Város Önkormányzata által kiírt Térségi Klímabarát
Ma is ágazati vizsgának adott helyet a Cukrászműhely, a Tankonyha és a Tanétterem. Az 1/13/A osztály 15 vendégtéri szaktechnikusa tett turizmus-vendéglátás ágazati vizsgát. Reggel 7-től megközelítőleg este 5-ig gyűrték a