Szakács és pincér gyakorlati vizsga – 3.11.5, 3.11.6

Categories:
A csütörtöki nap is hosszú vizsganap volt a 2. emeleten. A 3/11/6 szakácsai és a 3/11/5 pincérei mutatták be tudományukat a vizsgabizottságnak. Két csoportra osztva dolgoztak egymás keze alá – csak úgy, mint a nagyok. A vendég rendelt (tételhúzás), a szakácsok osztottak, szoroztak, majd főztek, tálaltak. A pincérek terítettek ünnepi alkalomra, majd a vendégek kedvében járva szakszerűen szervírozták a szakácsok által főzött finomságokat, vettek fel italrendelést, és elkészítették a virtuális számlát is, melyet a vizsgabizottságnak nyújtottak be. 🙂
Köszönjük a vendéglátást! Gratulálunk!
Ismét nyílt napra vártuk a pályaválasztás előtt álló tanulókat és szüleiket iskolánkba! Tanulóink és oktatóink nagy gonddal készültek a bemutatók mellett természetesen a szíves vendéglátásra is. Iskolánk profiljából adódóan profi
Ma az első pék-cukrász képzésünk, a 3/11/2 osztály tanulói vizsgáztak a mini, de annál jobban felszerelt péktanműhelyünkben. 3 féle sütőipari terméket kellett a vizsgabizottságnak bemutatniuk. Holnap a cukrásztanműhelyben folytatódik a
Az angolszász országokban közkeletű ünnep, Halloween alkalmából az idegennyelvi munkaközösség játékos délelőttöt szervezett iskolánk tanulóinak októberben. A feladatok a Halloween jelképeihez kapcsolódtak: volt töküldözés (boszorkány)seprűvel, szelleműzés dísztökökkel, csontváz kirakó, múmiák