Fogadós gyakorlati vizsga – 3.11.2
Categories:
Related Post
Tanítási óra hazánk egyik legjobb pálinkafőzdéjébenTanítási óra hazánk egyik legjobb pálinkafőzdéjében
Bizonyos vélemények szerint a pálinkakészítés művészet és egyben tudomány is. Ennek a teóriának „járt utána” iskolánk két oktatója – Szaszákné Pallag Erzsébet és Bárdos-Zsiga Csaba – az 1/13/A osztály Élelmiszer-ellenőrzési
Tanulmányi kirándulás a Szegedi Tudomány Egyetem Mérnöki KaránTanulmányi kirándulás a Szegedi Tudomány Egyetem Mérnöki Karán
2022. május 13-án a 13.A és 14.A élelmiszerellenőrzési-technikusok tanulmányi kiránduláson vettek részt a Szegedi Tudomány Egyetem Mérnöki karán. A látogatáson laboratóriumban fehérje, zsírmeghatározást valamint színmérést mutattak be. Ezután a sütőipari
Gyakorlati vizsga – 11.5 – szakácsGyakorlati vizsga – 11.5 – szakács
Szerdán gyakorlati tudásukból adtak számot a 3/11/5 osztály szakácstanulói, akik a sikeres írásbeli és szóbeli után egy 3 fogásos ételsort főztek le, tálaltak szemrevételezésre és kóstolásra a bizottság elé. A
























