Cukrász gyakorlati vizsga – 3.11.3
Categories:
Related Post
Élelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.AÉlelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.A
Ma a 2/14/A osztály élelmiszeripari technikusai is levizsgáztak. Ők szakképesítésükkel élelmiszeripari üzemekben, laboratóriumokban az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vehetnek majd részt. Higiéniai
Nyílt napNyílt nap
Nagy érdeklődés kísérte idei első nyílt napunkat – megtelt az aula, ahol az általános tájékoztatást hallhatták a 8. osztályt végző tanulók és szüleik. Elsőként a 2. éve zajló, az új
Elrajtolnak a szintvizsgásokElrajtolnak a szintvizsgások
Iskolánk nevében utalást találunk arra, hogy itt bizony különféle szakmák oktatása zajlik. A tanítás általában arról szól, hogy bizonyos idő eltelte után a diákoknak számot kell adniuk megszerzett tudásukról. A


















































































