Hosszú, kemény napon van túl az 5/13/C vendéglátásszervező osztály csapata. Reggel 7 órától voltak talpon és egy reggeli, egy háromfogásos ebéd elkészítését, tálalását, szakszerű felszolgálását mutatták be a vizsgabizottságnak – ráadásul a tanult idegennyelven is! Ezen túl egy díszterítést, egy menükártyát kellett elkészíteniük és még eszközfelismerésből is bizonyítaniuk kellett! A pincér mellékszakképesítés és az érettségi megszerzése után, most egy év után kaphatják kézhez a vendéglátásszervező végbizonyítványukat.
Gratulálunk a szép teljesítményekhez!
Szóbeli vizsgákkal kezdődött meg a hétfő iskolánkban. Ma a vendéglátásszervezők és a szakácsok adnak számot tudásukból.
Az ÁSZÉV (Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenye) I. interaktív fordulója 2021. 02. 22-23-án került megrendezésre. Ezt a tudáspróbát az Innovációs és Technológiai Minisztérium hirdette meg nappali
2022. április 25-29 között változatos programokkal zajlott a Fenntarthatósági témahét. Érdekes online tanórák mellett, különböző projektek keretében foglalkoztak a víz, hulladék, felelős fogyasztás, egészségvédelem témákkal. A tanulóink munkáiból készült kiállításon