Szakács és pincér gyakorlati vizsga – 3.11.5, 3.11.6

A csütörtöki nap is hosszú vizsganap volt a 2. emeleten. A 3/11/6 szakácsai és a 3/11/5 pincérei mutatták be tudományukat a vizsgabizottságnak. Két csoportra osztva dolgoztak egymás keze alá – csak úgy, mint a nagyok. A vendég rendelt (tételhúzás), a szakácsok osztottak, szoroztak, majd főztek, tálaltak. A pincérek terítettek ünnepi alkalomra, majd a vendégek kedvében járva szakszerűen szervírozták a szakácsok által főzött finomságokat, vettek fel italrendelést, és elkészítették a virtuális számlát is, melyet a vizsgabizottságnak nyújtottak be. 🙂

Köszönjük a vendéglátást! Gratulálunk!

Related Post

Tizenhét esztendősen kétszeres világbajnok a gyulai Vidó RolandTizenhét esztendősen kétszeres világbajnok a gyulai Vidó Roland

Egyéniben és csapatban is aranyérmet szerzett a Nagykunsági-főcsatornán megtartott Sporthorgász Ifjúsági Világbajnokság U20-as kategóriájában a 17 éves gyulai Vidó Roland. A fiatalembert a páratlan teljesítményért a közelmúltban a Körös-vidék Horgászatáért