Szakács és pincér gyakorlati vizsga – 3.11.5, 3.11.6

Categories:
A csütörtöki nap is hosszú vizsganap volt a 2. emeleten. A 3/11/6 szakácsai és a 3/11/5 pincérei mutatták be tudományukat a vizsgabizottságnak. Két csoportra osztva dolgoztak egymás keze alá – csak úgy, mint a nagyok. A vendég rendelt (tételhúzás), a szakácsok osztottak, szoroztak, majd főztek, tálaltak. A pincérek terítettek ünnepi alkalomra, majd a vendégek kedvében járva szakszerűen szervírozták a szakácsok által főzött finomságokat, vettek fel italrendelést, és elkészítették a virtuális számlát is, melyet a vizsgabizottságnak nyújtottak be. 🙂
Köszönjük a vendéglátást! Gratulálunk!
Október végén iskolánk 2/14/A és 5/13/B turisztikás szakos tanulói Kertes Kata és Szabó Dezső oktatókkal közösen látogattak el Gyulára, ahol a városnézés mellett a Hunguest Hotel Erkelt és az Elizabeth
Az 5/13B vendéglátásszervező és a 14 A osztály vendégtéri technikus tanulói Szabó Dezső tanár úrral a SIRHA Nemzetközi Vendéglátó kiállítást látogattuk meg. Nap első részében a középiskolás évekből elmaradt látogatás
Ismét nyílt napra vártuk a pályaválasztás előtt álló tanulókat és szüleiket iskolánkba! Tanulóink és oktatóink nagy gonddal készültek a bemutatók mellett természetesen a szíves vendéglátásra is. Iskolánk profiljából adódóan profi