Hosszú, kemény napon van túl az 5/13/C vendéglátásszervező osztály csapata. Reggel 7 órától voltak talpon és egy reggeli, egy háromfogásos ebéd elkészítését, tálalását, szakszerű felszolgálását mutatták be a vizsgabizottságnak – ráadásul a tanult idegennyelven is! Ezen túl egy díszterítést, egy menükártyát kellett elkészíteniük és még eszközfelismerésből is bizonyítaniuk kellett! A pincér mellékszakképesítés és az érettségi megszerzése után, most egy év után kaphatják kézhez a vendéglátásszervező végbizonyítványukat.
Gratulálunk a szép teljesítményekhez!
Ma az élelmiszeripari ágazaton tanulók közül az 1/9/2 pék-cukrász tanulói adtak számot az első évben tanultakról. Az intézményünk által szervezett ágazati alapvizsgát oktatóinkból és az elnökből álló ágazati alapvizsga vizsgabizottság
Október 7-én szintvizsgáztak a 2/10/3 cukrász és a 2/10/6 szakács osztály tanulói. Szószaporítás helyett többet mondanak a beszédes képek.
2022. április 25-29 között változatos programokkal zajlott a Fenntarthatósági témahét. Érdekes online tanórák mellett, különböző projektek keretében foglalkoztak a víz, hulladék, felelős fogyasztás, egészségvédelem témákkal. A tanulóink munkáiból készült kiállításon