Alapítványi bál

Idén már 11. alkalommal rendeztük meg KVISZA alapítványi bálunkat. 

A KVISZA bál ételsora idén is kiválóra sikeredett! Köszönjük számos vállalkozónak a rengeteg alapanyag felajánlását melyből az ínycsiklandozó menüsort tanulóink oktatóink vezetésével készítették el. Az idei fővédnök, az iskola korábbi tanulója, a Békés Megyei Culinary Team aranyérmes tagja, Szeidler Zsolt mesterszakács pedig a „Bálindító” hideg előétel felajánlásával és elkészítésével támogatta rendezvényünket, önzetlenül. De például Ásós Géza, a békési Kira vendéglő tulajdonosa is már évek óta a saját maga által készített töltött káposztával vendégeli meg a résztvevőket. 

Related Post

Füstmentes világnapFüstmentes világnap

A Füstmentes Világnap alkalmából szervezett izgalmas programot az aulában  Sznopek Anita és Pálhegyi Péterné.  Szerencsére sokan áldoztak rövidke szünetük idejéből és részt vettek az ismeretterjesztő programon, ahol sok hasznos információval

Szalagavató ’22Szalagavató ’22

Pénteken a Városi Sportcsarnokban rendeztük meg Szalagtűző bálunkat, amit Varga Tamás alpolgármester is megtisztelt jelenlétével. A Köszöntők után tanulóink csodás Nyitótánca és az Acid Jazz Dance Company sportmazsorett csoportjának látványos