Újabb látogatás az Árpád Pálinkatanyán

Categories:
Hogyan ajánljunk minőségi párlatot a vendégnek, hogyan készül a hungarikum, a jóféle pálinka?
A 13/A osztály vendégtéri technikusai részletes magyarázatot kaptak minderről az Árpád Pálinkatanyán tett üzemlátogatáson, ahová Bárdos-Zsiga Csaba tanár úr kísérte el őket.
Köszönjük a lehetőséget!
Pénteken 10 órától a felnőttképzésben cukrász, cukrász szaktechnikus, szakács, szakács szaktechnikus és kereskedelmi értékesítő szakmákat tanulók írásbeli vizsgájára került sor iskolánkban. Jó felkészülést kívánunk a gyakorlati vizsgákhoz!
2021. október 20-án a 11. B és 12. A osztályokkal indult Gera Andrea és Gyulai Éva a tanulmányi kirándulás keretében Visegrádra. Az autóbusz 6:45-kor indult a békéscsabai Penny áruház elől,
Az idei Garabonciás Napokon kapta meg a „Békéscsaba Ifjúságáért” kitüntetést Marik László, a BSZC Zwack József Technikum és Szakképző Iskola pedagógusa. Az elismerésben azok részesülhetnek, akik segítik a fiatalok szabadidejének