Újabb látogatás az Árpád Pálinkatanyán
Categories:
Hogyan ajánljunk minőségi párlatot a vendégnek, hogyan készül a hungarikum, a jóféle pálinka?
A 13/A osztály vendégtéri technikusai részletes magyarázatot kaptak minderről az Árpád Pálinkatanyán tett üzemlátogatáson, ahová Bárdos-Zsiga Csaba tanár úr kísérte el őket.
Köszönjük a lehetőséget!
Május 9-én Homoródfürdőre érkezett három 1/13A osztályos, vendégtéri szaktechnikus tanuló. Csaplár Dominika, Leszkó Olga és Nagykárpás Melinda az ott található Lobogó panzióban tölti egyhónapos szakmai gyakorlatát. Kellemes ott tartózkodást, jó
Ma délelőtt szaktechnikusaink írásbeli vizsgáira került sor. Vannak közülük, akik már a gyakorlati vizsgákon is túl vannnak, így ők már ma meg is kapták bizonyítványaikat – hála a szélsebesen javító
Mint az igazi pékek, a tótkomlósi ovisok is ugyan olyan korán keltek ma, hogy beérjenek iskolánk péktanoncainak gyakorlati órájára. Mire megérkeztek, a 2/10/2 osztály már be is fűtötte a vadonat