Tankönyvrendelés a 2022/2023-as tanévre

Tisztelt Szülők!

Az előző tanévehez hasonlóan  iskolánk 2022/2023-as tanévre vonatkozó tankönyvrendelése online felületen fog megtörténni.

Kérjük Önöket, hogy alaposan olvassák el az alábbi sorokat, amik a tankönyvrendeléssel kapcsolatosan tartalmaznak fontos tudnivalókat! 

Megértésüket és segítő együttmüködésüket ezúton is köszönjük!

Tisztelettel,

Eke Ibolya

igazgató

Fontos információk a tankönyvrendeléssel kapcsolatban

Iskolánk a törvényi szabályozásoknak megfelelően a 9.-16. évfolyam minden tanulója számára térítésmentesen biztosítja a tankönyveket, ami azt jelenti, hogy a tanév elején INGYENESEN kapják meg a tankönyveket az iskola könyvtárából, amiket a tanév végén VISSZA KELL ADNIUK. (Ez alól kivételt képeznek a munkafüzetek, azokat NEM KELL a tanév végén visszaadni.)

• Tankönyvrendelési határidő: 2022. április. 25.

• Az ingyenes tankönyveket a tanuló köteles a tanév végén megkímélt állapotban leadni.

• Amennyiben a kölcsönzött tankönyv a tanév végére használhatatlanná válik, visszavételét nem tudjuk biztosítani, a tankönyv ellenértékét ki kell fizetni.

• Az iskolába felvett új tanulók esetében legkésőbb a beiratkozáskor kell a megfelelő tankönyvrendelési felületet kitölteni. Amennyiben az online felületet határidőre nem tölti ki, úgy az iskola nem köteles a később bejelentett igényt kielégíteni.

• A tankönyvek átvételére 2022. augusztus 20. után kerül sor az iskola honlapján (www.zwackkeri.hu) jelzett időpontban és helyszínen.