A gerendási 14. Hársfa Fesztivál Főzőversenyén a Zwack csapat 3. helyezést ért el, az induló 17 csapat közül. És amivel nyertek: bográcsgulyás, toros káposzta, kemencében sült mangalicacsülök, kemencés burgonya, díszített lila káposzta. Csapattagok voltak:Horváth Ferenc és felesége Marika, Kovács Tímea, Kovács Sándor és Nikoráné Lipták-Galló Ildikó. Ugyanezen a rendezvényen, a pálinkaversenyen Feri bácsi 3. helyet érdemelt ki birspálinkájával, Kovács Sándor oktatónk pedig az előkelő 1. helyezést barack-, 2. helyezést pedig pándi meggy nedűjével.
Gratulálunk iskolánk képviselőinek!
Hársfa Fesztivál Főzőverseny
Categories:
Related Post
Farsang KupaFarsang Kupa
Pár év kihagyás után ismét megrendezték Tatán a Farsang Kupa gasztró versenyt, ahol két nap során több mint kétszáz cukrász, szakács, pék és pincértanuló mérte össze tudását. Iskolánk ismét kiválóan
Iskolánk döntőseit köszöntöttékIskolánk döntőseit köszöntötték
A Szakma Sztár döntőseit köszöntötték a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamaránál kedden délután. A Békéscsabai Szakképzési Centrum tanulói között Molnár Zsanett cukrász szaktechnikus 2/14B osztályos tanulónkat is, aki országos 2.
Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Portfólió bemutatásaPék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Portfólió bemutatása
Az iskolánkban zajló, a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny második napján a befejező megmérettetés a portfóliók bemutatása volt. A tanulók a vizsgabizottságot győzték meg arról, hogy nem csak gyakorlatban, hanem

