A gerendási 14. Hársfa Fesztivál Főzőversenyén a Zwack csapat 3. helyezést ért el, az induló 17 csapat közül. És amivel nyertek: bográcsgulyás, toros káposzta, kemencében sült mangalicacsülök, kemencés burgonya, díszített lila káposzta. Csapattagok voltak:Horváth Ferenc és felesége Marika, Kovács Tímea, Kovács Sándor és Nikoráné Lipták-Galló Ildikó. Ugyanezen a rendezvényen, a pálinkaversenyen Feri bácsi 3. helyet érdemelt ki birspálinkájával, Kovács Sándor oktatónk pedig az előkelő 1. helyezést barack-, 2. helyezést pedig pándi meggy nedűjével.
Gratulálunk iskolánk képviselőinek!
Hársfa Fesztivál Főzőverseny
Categories:
Related Post
Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Cukrászati termékek elkészítésePék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Cukrászati termékek elkészítése
Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. Az első napon, hétfőn, a megnyitó és sorszámhúzás után a kiválóságok iskolánk cukrász tanműhelyében szorgoskodtak. 11 órától
Farsang KupaFarsang Kupa
Pár év kihagyás után ismét megrendezték Tatán a Farsang Kupa gasztró versenyt, ahol két nap során több mint kétszáz cukrász, szakács, pék és pincértanuló mérte össze tudását. Iskolánk ismét kiválóan
Tarolt a Zwack az Illéssy Gasztro KupánTarolt a Zwack az Illéssy Gasztro Kupán
Az idei évben már 12. alkalommal került megrendezésre Kisújszálláson az Illéssy Sándor Baptista Technikum és Szakkepző Iskola által szervezett Illéssy Gasztro Kupa. A versenyen iskolánk oktatói és tanulói igen szép
