A mai napon a 10/D, 13/E és a 14/A osztályok Élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán 2 gyakorlati órán vettek részt az Édesipari laboratóriumban és a Sütőipari műhelyben.
A diákok nagyon élvezték a foglalkozásokat, melynek hatására sokak fejében megfordult, hogy élelmiszermérnöki pályán tanulnának tovább.
Balázs Katalin és Szaszákné Pallag Erzsébet, kísérő tanárok
A mai napon a 11/A és 13/A Élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán 2 gyakorlati órán vettek részt, amelyet Szlatki Dániel tanár úr szervezett. Az első órán a
Fazekas Erika oktatónkkal a 11/B vendégtéri szaktechnikusok „üzemlátogatáson” jártak. Köszönet Vozár Mártonnak, a Pósteleki Szabadidőpark és a Mókus Csárda ügyvezetőjének a szívélyes vendéglátásért és a tanulságos szakmai anekdotákért! Persze az
Május 17-én a 9/D és a 10/A osztályok leendő élelmiszerellenőrzési technikusai, sütő-cukrász technikusai rendhagyó látogatást tettek a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki karán, az Élelmiszermérnök Intèzetben Balázs Katalin, Szaszákné Pallag Erzsébet valamint