Idén már 11. alkalommal rendeztük meg KVISZA alapítványi bálunkat.
A KVISZA bál ételsora idén is kiválóra sikeredett! Köszönjük számos vállalkozónak a rengeteg alapanyag felajánlását melyből az ínycsiklandozó menüsort tanulóink oktatóink vezetésével készítették el. Az idei fővédnök, az iskola korábbi tanulója, a Békés Megyei Culinary Team aranyérmes tagja, Szeidler Zsolt mesterszakács pedig a „Bálindító” hideg előétel felajánlásával és elkészítésével támogatta rendezvényünket, önzetlenül. De például Ásós Géza, a békési Kira vendéglő tulajdonosa is már évek óta a saját maga által készített töltött káposztával vendégeli meg a résztvevőket.
Korán kellett ébredni kisgólyáinknak, hogy ma is beleférjen a napjukba az a sok izgalmas program, melyet osztályfőnökeik és oktatóink szerveztek meg mára nekik. A gyors reggeli torna után egy kis
Alig, hogy elbúcsúztattuk azokat, akiknek már indulniuk kellett (minden érettségiző osztályunk levizsgázott), máris köszöntöttük, ismerkedtünk a bejövőkkel, ugyanis a következő tanévre a héten vártuk a beíratkozókat. Nem csak a most
Kedves Olvasó! A közelgő Halloween alkalmából a Keriben is próbáltunk borzongatóan jó hangulatot teremteni. Volt itt minden: szókereső, activity, Dobble, társasjátékok, rejtvények, origami, keresd a kūlönbséget, lufi dekorálás, arcfestés, tökterelés,