Idén már 11. alkalommal rendeztük meg KVISZA alapítványi bálunkat.
A KVISZA bál ételsora idén is kiválóra sikeredett! Köszönjük számos vállalkozónak a rengeteg alapanyag felajánlását melyből az ínycsiklandozó menüsort tanulóink oktatóink vezetésével készítették el. Az idei fővédnök, az iskola korábbi tanulója, a Békés Megyei Culinary Team aranyérmes tagja, Szeidler Zsolt mesterszakács pedig a „Bálindító” hideg előétel felajánlásával és elkészítésével támogatta rendezvényünket, önzetlenül. De például Ásós Géza, a békési Kira vendéglő tulajdonosa is már évek óta a saját maga által készített töltött káposztával vendégeli meg a résztvevőket.
Hasznos és közérdekű információkkal ismerkedhettek tanulóink az AIDS világnapján a Jocóban, tesztek, ismeretterjesztő anyagok segítségével.
Kedden és szerdán is folytatódott a Keri Tábor, a résztvevők cukrászkodással töltötték idejüket, illetve az eladó szakmába is belekóstoltak. Mini tortákat díszítettek, fagyi kelyhet dekoráltak, próba vásároltak a profin berendezett
Mai karácsonyi műsorunk egyperces néma főhajtással, megemlékezéssel kezdődött, amikor is a napokban elhunyt Mladonyiczki Lászlóra emlékeztünk. Ezután a november 14-15-én megrendezett Magyar nyelv napjára meghirdetett online helyesírási és a játékos