Idén már 11. alkalommal rendeztük meg KVISZA alapítványi bálunkat.
A KVISZA bál ételsora idén is kiválóra sikeredett! Köszönjük számos vállalkozónak a rengeteg alapanyag felajánlását melyből az ínycsiklandozó menüsort tanulóink oktatóink vezetésével készítették el. Az idei fővédnök, az iskola korábbi tanulója, a Békés Megyei Culinary Team aranyérmes tagja, Szeidler Zsolt mesterszakács pedig a „Bálindító” hideg előétel felajánlásával és elkészítésével támogatta rendezvényünket, önzetlenül. De például Ásós Géza, a békési Kira vendéglő tulajdonosa is már évek óta a saját maga által készített töltött káposztával vendégeli meg a résztvevőket.
Pénteken nagy sikerrel rendeztük meg XXXVII. Díszmunka-bemutatónkat. A szép hagyomány idén is nagy sikernek örvendett, hiszen rengetegen látogattak el hozzánk, hogy láthassák végzős tanulóink remekműveit. Az előkészületekben, a lebonyolításban, az
Pénteken, a KeriPiknikre virradó reggel, igen csak fagyos hangulatban érkeztünk a helyszínre. Aztán a főzéshez begyújtott tábortüzek közelebb hozták egymáshoz az osztályközösségeket. A közös munka, a programok, a fokozatosan melegedő
Minden évben január 3. hete az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét. Ebből az apropóból tartott figyelemfelhívó akciót iskolánk védőnője és szociális segítőnk. A tanulók megtudhatták, hogyan terjedhet a HPV vírus és