Üzemlátogatás a Bonduelle-nél

Május 28.-án a 13. évfolyam élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói a Bonduelle Central Europe Kft -nél jártak üzemlátogatáson. A zöldborsó feldolgozás technológiai lépéseit követhették végig. A tanulók a nyersanyag- és gyártásközi minősítő laborban megfigyelhették a borsó beltartalmi értékeit vizsgáló módszereket, eszközöket, műszereket.
Kísérő tanárok voltak: Szlatki Dániel, Szaszákné Pallag Erzsébet

Related Post

ÜzemlátogatásÜzemlátogatás

Üzemlátogatáson volt az  1/13/B Szabóné Veres Ilona csoportja, akiket Szigetvári Péter, Balázs Katalin, Kiss Csanád, Fazekas Erika oktatók kísértek el. Horváth György pálinka-főzőmester körbevezetése alatt sok technikai információt kaphattunk a