Üzemlátogatás a Bonduelle-nél

Május 28.-án a 13. évfolyam élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói a Bonduelle Central Europe Kft -nél jártak üzemlátogatáson. A zöldborsó feldolgozás technológiai lépéseit követhették végig. A tanulók a nyersanyag- és gyártásközi minősítő laborban megfigyelhették a borsó beltartalmi értékeit vizsgáló módszereket, eszközöket, műszereket.
Kísérő tanárok voltak: Szlatki Dániel, Szaszákné Pallag Erzsébet

Related Post

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon jártunkAz Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon jártunk

Iskolánk 11/A és a 13/A  élelmiszerellenőrzési technikus tanulói Szaszákné Pallag Erzsébet és Szlatki Dániel oktatókkal pénteken  Budapesten vettek részt tanulmányi kiránduláson, a kétévente megrendezésre kerülő OMÉK-en (Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari