Üzemlátogatás a Bonduelle-nél

Május 28.-án a 13. évfolyam élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói a Bonduelle Central Europe Kft -nél jártak üzemlátogatáson. A zöldborsó feldolgozás technológiai lépéseit követhették végig. A tanulók a nyersanyag- és gyártásközi minősítő laborban megfigyelhették a borsó beltartalmi értékeit vizsgáló módszereket, eszközöket, műszereket.
Kísérő tanárok voltak: Szlatki Dániel, Szaszákné Pallag Erzsébet

Related Post

Séf The World döntőSéf The World döntő

SÉF the World – „HENTESMENTES”- remekelt a döntőben iskolánk csapata! A Magyar Természetvédők Szövetsége a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetségével együttműködve környezetvédelmi vetélkedőt hirdetett, melynek témája a fenntartható és egészséges