Kirándulások Üzemlátogatás a Bonduelle-nél

Üzemlátogatás a Bonduelle-nél

Május 28.-án a 13. évfolyam élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói a Bonduelle Central Europe Kft -nél jártak üzemlátogatáson. A zöldborsó feldolgozás technológiai lépéseit követhették végig. A tanulók a nyersanyag- és gyártásközi minősítő laborban megfigyelhették a borsó beltartalmi értékeit vizsgáló módszereket, eszközöket, műszereket.
Kísérő tanárok voltak: Szlatki Dániel, Szaszákné Pallag Erzsébet

Related Post

Mirbest Gasztro ExpoMirbest Gasztro Expo

Mirbest Gasztro Expo-n járt iskolánk majd negyven tanulója Veresné Szabó Ilona, Horváth Ferenc, második napon Fábián-Marozs Anett és Harsányi Márton oktatók kíséretében. A szakmai rendezvényen a hazai gasztronómiai élet meghatározó