Szakmai vizsga – Felnőttképzés – hentes és húskészítmény-készítői és élelmiszer-ellenőrzési technikus

Categories:
Related Post

Projektfeladat – 3.11.1 – pék-cukrászProjektfeladat – 3.11.1 – pék-cukrász
3/11/1-es pék-cukrászaink először a pék szakmarész termékeit készítették el projektfeladatként. Pénteken a cukrászipari termékek készítésében ügyeskednek majd.

Ágazati alapvizsga – 10.D – portfólió, cukrászati ismeretekÁgazati alapvizsga – 10.D – portfólió, cukrászati ismeretek
Ma a 10/D osztály cukrászai kezdték meg végül, de nem utolsó sorban a turizmus-vendéglátás ágazati vizsgáját a cukrászati műhelyben és mutatta be mindenki a portfólióját. Holnap a tankonyhán és a

Ágazati alapvizsga – 1.9.2, 1.9.3Ágazati alapvizsga – 1.9.2, 1.9.3
Ma folytatta az 1/9/2 és az 1/9/3 osztály a tankonyhán és a tanétteremben ágazati vizsgáját. A főzés, tálalás, szakszerű felszolgálás mellett egymás vendégei is voltak a tanulók. Kiderült: vendégnek lenni