Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon jártunk

Categories:
Iskolánk 11/A és a 13/A élelmiszerellenőrzési technikus tanulói Szaszákné Pallag Erzsébet és Szlatki Dániel oktatókkal pénteken Budapesten vettek részt tanulmányi kiránduláson, a kétévente megrendezésre kerülő OMÉK-en (Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás). A tanulók új élelmiszeripari technológiákkal és új funkcionalis élelmiszerekkel ismerkedhettek, majd az élelmiszeripar jövöképéről hallgathattak egy előadást a MATE professzorától. Tartalmas programon vettek részt és sok-sok hasznos élménnyel gazdagodva térhettek haza.
„Örömmel jelentjük, hogy megszülettek a Séf the world! vetélkedő első és második fordulójának eredményei, illetve kialakult, hogy melyik 8 csapat kerülhet be a személyes döntőbe. Az első forduló feladatait 315
Június 15-én a 9.C osztály szakmai programon vett részt a békéscsabai Munkácsy Hotelben. Tájékoztatást kaptak a hotel szobáiról, szolgáltatásairól, rendezvényeiről, gasztronómiájáról. A körbevezetés során megtekintettek egy Deluxe lakosztályt, a wellness
2024. május 24-én a 12/C osztály turisztikás csoportja Gyulán szakmai üzemlátogatáson vett részt Borbély-Kertes Kata és Havas Istvánné kíséretében. A Wellness Hotel Gyula**** Superior szállodát volt lehetőségünk megtekinteni, ahol részletes