Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon jártunk
Categories:
Iskolánk 11/A és a 13/A élelmiszerellenőrzési technikus tanulói Szaszákné Pallag Erzsébet és Szlatki Dániel oktatókkal pénteken Budapesten vettek részt tanulmányi kiránduláson, a kétévente megrendezésre kerülő OMÉK-en (Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás). A tanulók új élelmiszeripari technológiákkal és új funkcionalis élelmiszerekkel ismerkedhettek, majd az élelmiszeripar jövöképéről hallgathattak egy előadást a MATE professzorától. Tartalmas programon vettek részt és sok-sok hasznos élménnyel gazdagodva térhettek haza.
Mirbest Gasztro Expo-n járt iskolánk majd negyven tanulója Veresné Szabó Ilona, Horváth Ferenc, második napon Fábián-Marozs Anett és Harsányi Márton oktatók kíséretében. A szakmai rendezvényen a hazai gasztronómiai élet meghatározó
A 12/A, 13/E és 14/A osztályok Élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói ma tanulmányúton vettek részt a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdalkodási Karán. A nyílt nap keretében a Liszt vizsgáló-, Növényélettani laboratórium
2022.06.08-án az élelmiszerellenőrzési-technikus osztályok Budafokon az élesztőgyárban jártak üzemlátogatáson Bárdos Zsiga Csaba, Szaszákné Pallag Erzsébet és Szlatki Dániel oktatókkal. Az üzembe érve legelőször balesetvedelmi oktatáson vettek részt, majd védőruhazatba öltözve