Mirbest Gasztro Expo-n járt iskolánk majd negyven tanulója Veresné Szabó Ilona, Horváth Ferenc, második napon Fábián-Marozs Anett és Harsányi Márton oktatók kíséretében. A szakmai rendezvényen a hazai gasztronómiai élet meghatározó szereplői találkozási lehetőséget biztosítanak a vendéglátásban tevékenykedő beszállító vállalkozásoknak, hogy bemutassák és népszerűsítsék termékeiket, szolgáltatásaikat. Igazán fantasztikus, látványos esemény volt!
Köszönjük a lehetőséget!
Október 26-án rendezték meg Budapesten a Hungexpo területén a Bocuse d’Or magyar döntőjét. Ezen a versenyen dől el ki lesz az, aki hazánkat képviselheti majd a norvégiai Trondheimben, a világ
Izgalmas múzeumlátogatáson vehetett részt a 13/A és a 13/C osztály, akik ellátogattak az iskolánk névadója, Zwack József által alapított gyár utódjába. Az Unicum Házban betekintést nyertek a család izgalmas és
Május 28.-án a 13. évfolyam élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói a Bonduelle Central Europe Kft -nél jártak üzemlátogatáson. A zöldborsó feldolgozás technológiai lépéseit követhették végig. A tanulók a nyersanyag- és gyártásközi minősítő