1. Frankfurti leves, marosszéki sertésborda snidlinges burgonyával, csalamádé, rizsfelfújt málnatükrön.
2. Karalábéleves aprógaluskával, roséra sült kacsamell édesburgonya-pürével, zöldalmás mangó salsával körítve, majonézes kukoricasaláta, túrós palacsinta.
3. Málnakrémleves vaníliafagylalttal, csirkemellfilé paprikás mártással, galuskával, uborkasaláta, rakott palacsinta.
4. Fejtett bableves csipetkével, gödöllői csirkecomb párolt gyümölcskörettel, rizzsel, balzsamos vegyessaláta, panna cotta eperraguval.
Csütörtökön a 3/11/6 szakács osztálynak, csak úgy, mint a szerdai csapatnak, ezek közül a 4 ételsor közül kellett egyet-egyet lefőznie vizsgamunkaként. A képek és az elégedetten távozó vendégek a tanúi: a vizsga mindenkinek sikerült, ma jöhet az utolsó megmérettetés, a szóbeli!
Hajrá!