Szakács és pincér gyakorlati vizsga, – KSZ.12.8, KSZ.12.10.E, 3.11.4

Categories:
Kedden reggel 7 órától majdnem este 7 óráig a KSZ12/8 és a KSZ12/10E szakács tanulók és a 3/11/4 és a KSZ12/8 pincér tanulói sürögtek-forogtak a 2. emeleti tankonyhán és tanétteremben. A szakácsok egy 4 fogásos menüt készítettek el és tálaltak a vizsgabizottság elé, majd a pincérek keze alá dolgoztak. A pincérek dolga egy alkalomhoz illő menüsor összeállítása, díszterítés, majd a kitálalt ételek szervírozása és felszolgálása volt a feladat. Ma is sok finomság került az asztalokra, a meghívott vendégek legnagyobb örömére!
Gratulálunk!
Együttműködési megállapodást kötött a Békéscsabai Szakképzési Centrum és a vietnami Saigontourist Hospitality College, melynek értelmében minden évben 6-8 fő utazik Vietnamba, illetve Ho Shi Minh városból Békéscsabára tapasztalatcserére, hogy megismerhessük
„Tartsuk tiszteletben a múltat, de tekintsünk a jövő felé!” címmel elmúlt hétvégén rendezte meg a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Technikum és Szakképzőiskola már 9. alkalommal Gasztronómia Versenyét, ahol iskolánkat 6
Február hónapot megmérettetéssel indítottuk. A 12/A és 12/B osztály tanulói mellék-szakképesítés vizsgát tettek. A középiskolás tanulók eladó, szállodai recepciós és pincér szakmákból adtak számot, ki-ki a maga szakterületéből. A gyakorlati