Ma felnőttképzésünk KSZ/12/10/E tartósítóipari-termékkészítői írták meg interaktív vizsgájukat.
Üzemlátogatás a Bonduelle-nélÜzemlátogatás a Bonduelle-nél
Május 28.-án a 13. évfolyam élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói a Bonduelle Central Europe Kft -nél jártak üzemlátogatáson. A zöldborsó feldolgozás technológiai
Projektfeladat – 3.11.1 – pék-cukrászProjektfeladat – 3.11.1 – pék-cukrász
3/11/1-es pék-cukrászaink először a pék szakmarész termékeit készítették el projektfeladatként. Pénteken a cukrászipari termékek készítésében ügyeskednek majd.
Projektfeladat, bizonyítványosztás – 2.14.B – turisztikai technikusProjektfeladat, bizonyítványosztás – 2.14.B – turisztikai technikus
Ma a projektfeladat elkészülte után bizonyítványt is kaptak a kezükbe a 2/14B osztály turisztikai technikusai. Gratulálunk nekik!
Szakmai vizsga – 3.11.4, KSZ.12.6. – szakácsSzakmai vizsga – 3.11.4, KSZ.12.6. – szakács
Szakácsaink 11 órától a 3/11/4-ből és a KSZ 12/6-ból gyűrkőztek neki az interaktív vizsgának.
Szakmai vizsga – 2.14.B – vendégtéri szaktechnikusSzakmai vizsga – 2.14.B – vendégtéri szaktechnikus
Ma a 2/14/B vendégtéri szaktechnikusai írták meg interaktív vizsgájukat.
Szakmai vizsga – 3.11.1 – pék-cukrászSzakmai vizsga – 3.11.1 – pék-cukrász
A 3/11/1 pék-cukrászai is belekezdtek interaktív vizsgájukba. Most nekik szurkolunk!
Szakmai vizsga – 2.14.B – turisztikai technikusSzakmai vizsga – 2.14.B – turisztikai technikus
A 2/14/B osztály turisztikai technikusai 11 órától kezdték meg az interaktív vizsgájukat. Nekik is drukkolunk!
Szakmai vizsga – 2.14.B – szakács szaktechnikusSzakmai vizsga – 2.14.B – szakács szaktechnikus
Ma reggel 9-től a 2/14/B osztály szakács szaktechnikusai kezdték meg interaktív vizsgájukat! Hajrá!
Projektvizsga – KSZ.12.8 – hentes és húskészítmény-készítőProjektvizsga – KSZ.12.8 – hentes és húskészítmény-készítő
Május 28-án a felnőttképzésünkön tanuló KSZ/12/8/E hentes és húskészítmeny- készítői tettek sikeres projektvizsgát Orosházán, a Merian Foods Élelmiszeripari Kft. üzemrészében.