Szakmai versenyek IV. Országos Díszcsomagoló verseny

IV. Országos Díszcsomagoló verseny

Ha nem is minden napra, de legalább is minden hétre jut egy-egy jó hírünk különböző versenyeredményekről, melyekkel diákjaink öregbítik iskolánk jóhírét. 

Legutóbb kereskedőink és eladóink jártak a IV. Országos Díszcsomagoló versenyen, amelyet a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája rendezett meg az iskola sportcsarnokában. A megmérettetés a múlt és a jelen jegyében zajlott. A verseny népszerűségét bizonyítja, hogy 20 csapat érkezett az ország több hasonló iskolájából: Bajáról, Berettyóújfaluból, Budapestről, Ceglédről, Dunaújvárosból, Egerből, Hódmezővásárhelyről, Karcagról, Kaposvárról, Kecskemétről, Miskolcról, Mohácsról, Nyíregyházáról, Polgárból, Szegedről, Tatabányáról és mi, Békéscsabáról. 

Antal Dóra, Szoroka Evelin, Vatrán Boglárka 14/A osztályos tanulóink Vassné Dobra Julianna felkészítésében több számban érték el első helyezést, különdíjat és harmadik helyezést is. Sőt, az oktatók számára meghirdetett versenyszámban a tanárnő első helyezést érdemelt ki. 

Gratulálunk mindannyiuknak!

Related Post

DíjátadóDíjátadó

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara már 15. alkalommal szervezte meg áprilisban Budapesten, a Hungexpo Vásárközpontban a Szakma Sztár Fesztiválon az országos szakmai versenyek döntőit. A Szakma Sztár Fesztivál nem titkolt