Iskolai ünnepségek Megemlékezés az 1848-49-es forradalomról

Megemlékezés az 1848-49-es forradalomról

Március 15-ére, a Habsburg-uralom megszüntetésére, a függetlenség és az alkotmányos berendezkedés kivívására irányuló forradalom kirobbanására, az 1848-49-es szabadságharc kezdetére emlékeztünk iskolánkban. 

Mák Beáta tanárnő felkészítésében, Hankó Zsombor 12/C, Borbély Gabriella 10/C és Rácz Levente Ádám KSZ/11/5 osztályos tanulók műsorának segítségével hangolódtunk nemzeti ünnepünkre.

Related Post

Tanévzáró ünnepségTanévzáró ünnepség

Pénteken reggel a Lencsési lakótelepen található, egykori József Attila iskola (Jocó) tagiskolánk udvarának árnyas fái alatt búcsúztattuk a 2021/2022-es tanévet, ahol számos jutalomkönyv gazdára találhatott. Diákjainknak a szakmai gyakorlatokhoz kitartást,

Szalagavató 2023.Szalagavató 2023.

Ebben a tanévben iskolánk adott helyet a szalagavatónak, ahol a végzős tanulók ünnepélyes keretek között megkapták az utolsó évüket jelző szalagot. Az eseményen készült képeket ide kattintva tudja megtekinteni!

Trianoni megemlékezésTrianoni megemlékezés

Az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékezünk ma. A trianoni békediktátum értelmében Magyarország elvesztette területének és lakosságának kétharmad részét.  Erre a máig fájó tragédiára emlékeztünk péntek délután a Trianon-emlékműnél. Iskolánk