Iskolai rendezvények,Iskolai ünnepségek 70 éves évforduló, 20 éve Zwack József Tagiskolaként

70 éves évforduló, 20 éve Zwack József Tagiskolaként

Iskolánk február 29-én alapításának 70., névfelvételének pedig 20. évfordulóját ünnepelhette meghívott vendégeinkkel, dolgozóinkkal és diákjainkkal közösen. 

 

Az ünnepségen tiszteletét tette többek között Zwack Sándor úr, a Zwack Unicum Zrt. igazgatóságának elnöke és édesanyja, Anne Marshall Zwack asszony is. 

 

Az esemény keretében köszöntő beszédet mondott Eke Ibolya Mária jelenlegi igazgató, aki köszöntötte a megjelent vendégeket.

 

Herczeg Tamás, országgyűlési képviselő és Dr. Rákóczi Attila, a Békés Vármegyei Kormányhivatal főigazgatója beszédükben rövid visszaemlékezést tettek az iskola múltjáról, elért eredményeiről.

 

Ünnepi beszédet mondott Lehoczky László és Bendkóné Dudás Piroska, iskolánk már nyugalmazott igazgatói is. Beszédükben visszaemlékeztek a vezetésük alatt elért eredményekre, az iskolánkat érintő jelentősebb fejlesztésekre is.

 

Az ünnepséget követően a koszorúzás következett, melynek keretében iskolánk névadójának, Zwack Józsefnek a mellszobrát koszorúztuk meg.

 

Ezután pedig ünnepélyes keretek között kerültek átadásra a Zwack család támogatásának köszönhetően felújított informatikai szaktantermek, melyek a Zwack Péter és Zwack János nevet vették fel.

 

 

Related Post