Egyéb kategória,Iskolai ünnepségek Megemlékezés a kommunista diktatúrák áldozatairól

Megemlékezés a kommunista diktatúrák áldozatairól

Iskolánkban a mai napon emlékeztünk meg a kommunista diktatúrák áldoztairól. Békéscsaba önkormányzata is megemlékezett erről az eseményről, amelyen iskolánk tanulóival előadtuk a műsort.

Az iskolai előkészületekről, előadásról és a városi ünnepségről is készültek felvételek. 

A produkcióban a következő tanulók szerepeltek: Csete- Molnár Márk (9/B), Pántya Kristóf Bence (9/B), Ungi Milán Sándor (9/B), Győri Attila (11/B), Kenéz Máté (11/B), Lenti Norbert (11/B), Krizsán Ákos (11/C), Tóth Brigitta (11/C), Tóth Brigitta Rebeka (11/C), Tölcsér Annamária (11/C), Jakus Zétény Gergő (12/B), Mihut Kimberly (12/B), Pál Miklós Albert (12/C), Török Dániel András (12/C). 

Az események felidézését Gera Andrea tanárnő segítette.

Related Post

Zwack emléknapokZwack emléknapok

Szeptember 2-án és 3-án emlékeztünk névadónk, Zwack József születésének 200. évfordulójára. Nagyon sokat készültünk, hogy vendégeinket – akiknek köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat és velünk ünnepeltek – méltó körülmények között fogadjuk!

Bowlingozás a Fun CitybenBowlingozás a Fun Cityben

Az idei tanévünk Zwack József születésének 200. évfordulójára való megemlékezéssel és a tiszteletére tartott Zwack Emléknapok rendezvénysorozattal kezdődött, mely során osztályok is versenyeztek egymással. A zárónapon megtartott eredményhirdetésen a három

GólyanapGólyanap

Hurrá, idén ősszel ismét megérkeztek hozzánk a gólyák! Nem is akármilyenek! Szépen beöltözve, kreatív gólyajelmezekben, osztályonként felsorakoztak pénteken az elsőévesek a JA-ban, hogy a a legkülönfélébb próbatételeket kiállják. Melisné Hrivnák