Iskolai rendezvények Valentin nap a Keriben

Valentin nap a Keriben

Immár hagyomány, hogy minden évben, február 14-én, a diákok különböző Valentin napi programokon vehetnek részt iskolánkban. A diákönkormányzat által szervezett játékokon kívül a tanulók tanórai keretek között is ismerkedhettek a szerelem és a romantika ünnepével.

Tesztek kitöltése által megtudhatták, melyik a legfontosabb szeretetnyelvük, rejtvényt fejtettek, celebeket és Disney mesehősöket párosítottak, szerelmes dalokon törték a fejüket, valamint a Velem Lehet Beszélgetni programba tartozó kommunikációs játékokat is kipróbálhattak.

Related Post

Öregdiák találkozóÖregdiák találkozó

Egy igazi időutazásra vártuk vendégeinket iskolánk alapításának 70. és a Zwack József név felvételének 20. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségünkön. Nem is gondoltuk, hogy Öregdiákjaink ilyen nagy számban eljönnek meglátogatni egykori

Szalagavató 2023.Szalagavató 2023.

Ebben a tanévben iskolánk adott helyet a szalagavatónak, ahol a végzős tanulók ünnepélyes keretek között megkapták az utolsó évüket jelző szalagot. Az eseményen készült képeket ide kattintva tudja megtekinteni!

Nyílt napNyílt nap

Nagy érdeklődés kísérte idei 2. Nyílt napunkat is, csak úgy mint az elsőt. Oktatóink és tanulóink rengeteg érdekes információval, gyakorlati bemutatóval szolgáltak a nálunk folyó képzésekről.  Legközelebb december 8-án várjuk