Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon jártunk
Categories:
Iskolánk 11/A és a 13/A élelmiszerellenőrzési technikus tanulói Szaszákné Pallag Erzsébet és Szlatki Dániel oktatókkal pénteken Budapesten vettek részt tanulmányi kiránduláson, a kétévente megrendezésre kerülő OMÉK-en (Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás). A tanulók új élelmiszeripari technológiákkal és új funkcionalis élelmiszerekkel ismerkedhettek, majd az élelmiszeripar jövöképéről hallgathattak egy előadást a MATE professzorától. Tartalmas programon vettek részt és sok-sok hasznos élménnyel gazdagodva térhettek haza.
Mirbest Gasztro Expo-n járt iskolánk majd negyven tanulója Veresné Szabó Ilona, Horváth Ferenc, második napon Fábián-Marozs Anett és Harsányi Márton oktatók kíséretében. A szakmai rendezvényen a hazai gasztronómiai élet meghatározó
Június 15-én a 9.C osztály szakmai programon vett részt a békéscsabai Munkácsy Hotelben. Tájékoztatást kaptak a hotel szobáiról, szolgáltatásairól, rendezvényeiről, gasztronómiájáról. A körbevezetés során megtekintettek egy Deluxe lakosztályt, a wellness
A Trefort tagiskola szervezesében 20 Zwackos diák is részt vehetett egy négynapos lengyelországi utazáson, Myslenice-ben. Bepillantást nyerhettünk a helyi iskola sporttevékenységeibe, ellátogattunk a helyi Függetlenségi Múzeumba, megismerhettük a történelmi múlttal