Tanulmányi versenyek „Keris” környezetvédők sikere

„Keris” környezetvédők sikere

A Dunaújvárosi Pannon Oktatási Központ által szervezett Országos Pannon Környezetvédelmi Versenyre iskolánk 10 tanulója jelentkezett a Fenntarthatósági Témahét keretein belül. Magyarország, Szlovákia, Románia, Szerbia és Horvátország területéről összesen 90 diák mérte össze tudását a környezetvédelem és a fenntarthatóság témakörében. Három feladat várt a versenyzőkre: először egy projektmunkát kellett készíteniük, tíz megadott téma közül választhatták ki a számukra legizgalmasabbat. Második fordulóban egy Redmenta teszt várta a versenyzőket. Végezetül online Kahoot feladatsor kérdéseire kellett a legjobb tudásuk szerint válaszolniuk.
A versenyen az előkelő 6. helyezést érte el Nehéz Ilona (KK12/D), 13. helyen végzett Lakatos Krisztofer (KK12/E). Felkészítő tanáruk: Komlósiné Biró Erika.
Gratulálunk a versenyzőknek és további sok sikert kívánunk!

Related Post

Digitális Témahét 2023Digitális Témahét 2023

Iskolánk minden tanévben csatlakozik az országosan megrendezésre kerülő Digitális Témahét nevű pályázathoz, amely idén sem maradt el. Célja, hogy a pályázathoz csatlakozó tanárok a digitális világhoz kapcsolódóan megadott témakörökből naprakész