Egyéb kategória A Keri felfedezi Európát – Portugália

A Keri felfedezi Európát – Portugália

Az Erasmus+ KA1 „A Keri felfedezi Európát” 2019-1-HU01-KA116-060538 projektszámú pályázat keretében 6 diák vett részt tanulói mobilitásban 2022. március 26. és április 26. között Portugáliában.

A vendéglátás-turisztika szakmacsoportban tanuló diákjaink Barcelosban, a Taberna Nacional étteremben és az Intercultural Association Mobility Friends Campus-án teljesítették az egy hónapos összefüggő szakmai gyakorlatukat.

A diákoknak a szakmai munka mellett kulturális programokon való részvételre is volt lehetőségük, amelyek során megismerhették Braga, Barcelos és Porto nevezetességeit, valamint ellátogattak az Atlanti-óceánhoz is.

A program a szakma gyakorlása mellett az idegen nyelvi kommunikáció, az önállóság, a magabiztosság és a pénzügyi tudatosság fejlesztésére, valamint egy új kultúra megismerésére is kiválóan alkalmas volt.

A résztvevők: Filadelfi Hanna (10.C), Lakatos Krisztofer (3/11/4), Mikula Rebeka Petra (11.B), Perei Bojána (11.B), Szabó Lilien Mónika (11.B), Szatmári Lili (11.B).

Related Post

ÁSZÉV eredményekÁSZÉV eredmények

Az Ágazati és ágazaton belüli specializáció Szakmai Érettségi Vizsgatárgyak versenyének első fordulóján iskolánk tanulói ismét szép sikereket értek el! 5 tanulónk jutott be az országos döntőbe! Az ÁSZÉV-en (ágazati és