Egyéb kategória Alapítványi bál

Alapítványi bál

Két évet vártunk rá, de duplán megérte! Igazán vidámra, jókedvűre sikerült az idei KVISZA Bálunk, azaz a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképzési Alapítvány bálja, melynek fővédnökségét Fási Ádám, iskolánk egykori diákja vállalta magára idén, aki évek óta támogatja az alapítvány munkáját. Az ő méltató szavai után Herczeg Tamás országgyűlési képviselő is elismerésének hangot adva köszöntötte a vendégeket. Fási Ádám most egyik zenekarával, a Búgócsigával és egy meglepetés vendéggel érkezett hozzánk: Varga Viktor énekessel együtt fokozták a hangulatot. A tánc, a jókedv mellől a finom ételek sem hiányozhattak. 

Az alapanyagok nagy része számos vállalkozó felajánlása volt, melyből diákjaink oktatóink segítségével varázsoltak ínycsiklandozó menüsort, melyet szintén tanulóink tálaltak. Mind e mellett a cigány gasztronómia jellegzetes ételét, a töltött káposztát is megkóstolhattuk Ásós Géza jóvoltából. A felajánlott tombolanyeremények is folyamatosan gazdára találtak, majd az éjféli főnyeremény kihúzása után volt, aki tv-vel a hóna alatt vagy éppen egy bringával távozhatott. Köszönjük az élményt az összes közreműködőnek! A bevételből természetesen most is a kiemelkedő tevékenységet nyújtó vagy éppen hátrányos helyzetű diákokat, kirándulásokat, sportversenyeket támogatunk majd. 

Büszkék vagyunk rá és köszönjük, hogy idén is ennyien mellénk, az ügyünk mellé álltak!

Related Post

35. Díszmunka bemutató35. Díszmunka bemutató

Nagy sikerrel rendeztük meg április 1-jén a 35. Díszmunka-bemutató szakmai napunkat! A végzős tanulók gyakorlati helyük segítségével és támogatásával igazi mesterremeknek is beillő alkotásokat varázsoltak elénk, melyet kritikus szemű zsűri