A korszerű élelmiszeripar várja a szakképzett tartósítóipari termék-készítőket, hiszen a háztartások, a közétkeztetés elképzelhetetlen befőttek, savanyúságok és fagyasztott termékek nélkül. Ezért is tervezzük a 2021-22-es tanévben ennek a szakmának a beindítását. A 3 éves képzésben megismerkedhetnek a tanulók a konzervek, sűrítmények, a rostos- és szűrt levek, a szárítmányok, ételízesítők készítésének technológiai folyamatával. Ez a tudás kamatoztatható akár az egyre divatosabbá váló kézműves lekvárok, bio-termékek előállítása során.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.