PénzSztár verseny 2015. - Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny


PénzSztár verseny 2015. - Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny


Több mint 1000 négyfős középiskolás csapat részvételével, 2015. október 8-án indult a legnagyobb hazai pénzügyi-gazdasági vetélkedő, a PénzSztár.
Az idén harmadik alkalommal megrendezendő verseny fő célja, hogy játékos formában felmérje a diákok tudását, fejlessze pénzügyi kultúrájukat, egyúttal segítse a középiskolákat pénzügyi oktatási innovációs törekvéseik megvalósításában.

Az október 8-án és 15-én tartandó, kétfordulós internetes előselejtezőben iskolánkból 6 csapat vett részt különböző korosztályokban, hiszen a 10. évfolyamtól kezdve 12. évfolyamig neveztek csapatok. Az online fordulót követően a megyei selejtezőbe az az 5 csapat jutott tovább, akik a legjobban teljesítettek. Iskolánkat a Gazdász guruk csapata képviselte.
A megyei selejtezőn 11 feladatot kellett megoldani: igaz-hamis, ki vagyok én?, számítási feladat, totó stb. Szoros küzdelem után csapatunk az előkelő 4. helyezést érte el.

Békés megye 4. legjobb pénzügyes csapata: GAZDÁSZ GURUK, tagjai: Annus Erik, Fehér Martin, Rau Gergő, Vikor Bence – mindannyian 11B osztályos tanulók.
Felkészítőjük Csapó Ágnes tanárnő.

Gratulálunk!