Keris tanárok a békési Madzagfalvi Napokon!


Keris tanárok a békési Madzagfalvi Napokon!

 

A 2010. szeptember 12-én megrendezett békési Madzagfalvi Napok keretén belül iskolánk Kereskedelmi Munkaközösségének tagjai képviselték a Kerit az Ízek Utcája Főzőversenyen.

A „ZWACK KUPECEK” csapat a Madzagos leves gazdagon fantázianevű étellel nevezett be a versenybe. Jó hangulatunkat az ízletes étel és a jó idő csak tetézte, s nem szegte kedvünket az sem, hogy nem értünk el helyezést! Célunkat, hogy az iskolát népszerűsítsük a békési lakosság körében, hogy találkozzunk a volt és a leendő diákokkal, valamint hogy jól érezzük magunkat, maximálisan elértük. A nézelődők és a zsűri tagjai elismeréssel nézték végig mini kiállításunkat is. A volt diákok (fiataltól az idősig) kitörő örömmel fogadták, hogy szerepelnek az Iskola Évkönyvében, melyet mindenki ajándékba hazavihetett. Megérte a sok készülődés és a sok munka, hiszen egy remek délelőttöt töltöttünk együtt!

Csapatunk tagjai:

Bagyinka Erzsébet

Csapó Ágnes

Mag Béláné

Pilán Mihályné

Pribojszki Pálné

Sári Erika

Varga Istvánné

Borbíró Attila tanuló

Lenkes Renáta tanuló

Tóth Károly tanuló

 

A Főzőversenyről készült képeket a galériában, a videót pedig az alábbi linken érhetitek el: http://www.bekesmatrix.hu/index.php?contentSite=gallery&galleryId=42284


 

A Kereskedelmi Munkaközösség tagjai