Élelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.A

Categories:
Ma a 2/14/A osztály élelmiszeripari technikusai is levizsgáztak. Ők szakképesítésükkel élelmiszeripari üzemekben, laboratóriumokban az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vehetnek majd részt. Higiéniai és minőségbiztosítási tevékenységet is elláthatnak majd leendő munkahelyükön.
Gratulálunk a sikeres vizsgákhoz!
Akire büszkék vagyunk… sorozatunkban, újabb sportsikerről számolhatunk be! Kis Gréta 10.C osztályos tanulónknak GRATULÁLUNK, akinek a tanulás mellett a mozgásra is jut ideje, nem is akármilyen eredménnyel! Kurucz-Papp Ildikó, a
Diákjait mindig eredményesen készíti fel a versenyekre, legutóbb pedig ő maga is bezsebelte a legeredményesebb szakoktató címet. Nézetei szerint minden tanulóval egyénileg kell foglalkozni, talán ez a sikereinek kulcsa. Mindezekért
A Dekoratőr esti felnőtt csoport sikeres szakmai vizsgát tett a mai napon. Az országban elsőként mérettették meg magukat az új vizsgarendszer szerint. Színvonalas munkájukkal, remek előadásmódjukkal méltón nyerték el a