34. Díszmunka bemutató és 4. Szakmák Éjszakája a Keriben


2019. április 12-án került megrendezésre a 34. Díszmunka bemutatónk és a 4. Szakmák Éjszakája.
Az iskola végzős tanulói mutatták be "mestermunkájukat", amelyeket független szakmai zsűri értékelt. A cukrász tanulók munkáját Hankó Szilvia, Jákób István és Uhljar Krisztina, az eladó és kereskedő tanulók munkáját Nagy Jánosné, Váczi Ildikó Mária és Vozárné Szabó Katalin, a pincér tanulók munkáját Asztalos Gyula, Bondár László és Vozár Márton, a szakács és a vendéglátó eladó tanulók munkáját Ambrus György, Kozma János és Tóth József értékelte.

A cukrász tanulók eredményei: 1. helyezett Kiss Nikolett Adrienn; 2. helyezett Csiaki Tímea; 3. helyezett Joó Leona; a zsűri különdíjjal jutalmazta Csaplár Dominika, Gecsei Kitti, Györösi Nikolett Kinga, Laczi Bernadett Beatrix, Plenter Izabell, Tóth Ivett Erika dísztortáját.

Az eladó tanulók eredményei: 1. helyezett Nagy Szilvia; 2. helyezett Tóth Rita; 3. helyezett Kovács Krisztina; a zsűri különdíjjal jutalmazta Dávid Vivien, Fazekas Krisztina és Nagy Fruzsina Tamara díszcsomagolását.

A kereskedő tanulók eredményei: 1. helyezett Jankai Karina Henriett; 2. helyezett Tarjányi László; 3. helyezett Mészáros Elvira; a zsűri különdíjjal jutalmazta Kovács Anna, Ribarics Margit Mária és Táncos Klaudia díszcsomagolását.

A pincér tanulók eredményei: 1. helyezett Lipták Lilla Katalin és Szirbucz Péter; 2. helyezett Bene Viktória és Éri Kitti; 3. helyezett Körömi Zoltán Pál; a zsűri különdíjjal jutalmazta Gyulavári Bálint, Debreceni Fatima, Peres Martina Mária, Papp Daniella, Tassi Kitti Zsanett, Purzsa Daniella Fruzsina és Szilágyi Erzsébet díszasztalát.

A szakács tanulók eredményei: 1. helyezett Lupsán Ilona Hedvig; 2. helyezett Rákóczi Gábor; 3. helyezett Kucsera Márk József; a zsűri különdíjjal jutalmazta Balogh Bence, Balogh Dzsenifer, Fajó Bianka Eszter, Faragó Lajos, Jansik Zsuzsanna Anita és Székely Cintia Alexandra ételcsodáit.

A vendéglátó eladó tanulók eredményei: 1. helyezett Krizsán Dzsesszika; 2. helyezett Soós Albert; 3. helyezett Farkas Veronika; a zsűri különdíjjal jutalmazta Gábor Levente, Lados Anna Imola és Nagy Tifani Krisztina szendvicseit és pohárkrémét.

A tanulók díszmunkáinak megvalósítását a duális képzésben résztvevő gyakorlati képzőhelyek segítették, melyet ezúton is köszönünk.

A tanulók jutalmazását a Zwack Unicum Nyrt., a Törley Pezsgőpincészet Kft., a Rajki Cukrászda és a KVISZA alapítvány biztosította.

Köszönjük a támogatásukat!

Köszönjük a zsűri munkáját! Gratulálunk a színvonalas munkákhoz és az elért eredményekhez!