Vendéglátás


VENDÉGLÁTÁS

Tanulói mobilitások tervezett ütemezése

Kiutazás, a szakmai gyakorlat megvalósítása

 

1. turnus: MÁLTA

Kiutazás tervezett időpontja, időtartama: 2016. október - november, 30 nap

  • 6 fő szakács (OKJ: 34 811 04), és/vagy vendéglátásszervező-vendéglős (szakács gyakorlat) (OKJ: 54 811 01), és/vagy pincér (OKJ: 34 811 03), és/vagy cukrász (OKJ 34 811 01)

 

2. turnus: NÉMETORSZÁG

Kiutazás tervezett időpontja, időtartama: 2016.november - december, 30 nap

  • 6 fő szakács (OKJ 34 811 04), és/vagy vendéglátásszervező-vendéglős (szakács gyakorlat) (OKJ: 54 811 01), és/vagy pincér (OKJ: 34 811 03), és/vagy cukrász (OKJ 34 811 01)

 

3. turnus: FINNORSZÁG

Kiutazás tervezett időpontja, időtartama: 2016. november - december, 30 nap

  • 3 fő vendéglátásszervező-vendéglős (OKJ 54 811 01)

 

4. turnus: NÉMETORSZÁG

Kiutazás tervezett időpontja, időtartama: 2017. február - március, 30 nap

  • 6 fő szakács (OKJ 34 811 04), és/vagy vendéglátásszervező-vendéglős (szakács gyakorlat) (OKJ: 54 811 01), és/vagy pincér (OKJ: 34 811 03), és/vagy cukrász (OKJ 34 811 01)

5. turnus: MÁLTA

Kiutazás tervezett időpontja, időtartama: 2017. március - április, 30 nap

  • 6 fő szakács (OKJ 34 811 04), és/vagy vendéglátásszervező-vendéglős (szakács gyakorlat) (OKJ: 54 811 01), és/vagy pincér (OKJ: 34 811 03), és/vagy cukrász (OKJ 34 811 01)

 

6. turnus: SPANYOLORSZÁG

Kiutazás tervezett időpontja, időtartama: 2017. július - augusztus, 30 nap

·         6 fő szakács (OKJ 34 811 04), és/vagy vendéglátásszervező-vendéglős (szakács gyakorlat) (OKJ: 54 811 01), és/vagy pincér (OKJ: 34 811 03), és/vagy cukrász (OKJ 34 811 01)

 

7. turnus: MÁLTA

Kiutazás tervezett időpontja, időtartama: 2017. október - november, 30 nap

  • 6 fő szakács (OKJ 34 811 04), és/vagy vendéglátásszervező-vendéglős (szakács gyakorlat) (OKJ: 54 811 01), és/vagy pincér (OKJ: 34 811 03), és/vagy cukrász (OKJ 34 811 01)

 

8. turnus: NÉMETORSZÁG

Kiutazás tervezett időpontja, időtartama: 2017. november - december, 30 nap

·         6 fő szakács (OKJ 34 811 04), és/vagy vendéglátásszervező-vendéglős (szakács gyakorlat) (OKJ: 54 811 01), és/vagy pincér (OKJ: 34 811 03), és/vagy cukrász (OKJ 34 811 01)

 

9. turnus: FINNORSZÁG

Kiutazás tervezett időpontja, időtartama: 2017. november - december, 30 nap

  • 3 fő vendéglátásszervező-vendéglős (OKJ 54 811 01)

 

10. turnus: MÁLTA

Kiutazás tervezett időpontja, időtartama: 2018. március - április, 30 nap

  • 6 fő szakács (OKJ 34 811 04), és/vagy vendéglátásszervező-vendéglős (szakács gyakorlat) (OKJ: 54 811 01), és/vagy pincér (OKJ: 34 811 03), és/vagy cukrász (OKJ 34 811 01)